Goed om te weten .. :)

U kunt online de taxikosten voor uw rit berekenen dankzij onze handige rekenhulp, en u kunt de rit direct boeken. U ontvangt natuurlijk ook een bevestigingsmail.

Lees meer

Klantenkaart

Reist u vaker met de taxi, dan hebben wij een speciale aanbieding voor u! Vraag onze klantenkaart aan en ontvang standaard 20% korting op al uw reizen.

Lees meer

Luxe wagenpark

Een van de kernwaardes van ons is een comfortabele rijervaring. Om dit te bereiken beschikken wij over een luxe wagenpark dat uitgerust is van alle extra’s.

Lees meer

In de zakelijke wereld is efficiëntie en professionaliteit van cruciaal belang. Een belangrijk aspect van zakelijke activiteiten is het vervoer van en naar vergaderingen, conferenties en andere zakelijke evenementen. Het inschakelen van een taxibedrijf voor zakelijk vervoer in Leiden en omgeving biedt talloze voordelen. Om een weloverwogen beslissing te maken of zakelijk vervoer voor u interessant is, deelt Taxi Centrale X-Cellent in dit artikel de voordelen van ons zakelijk vervoer in Leiden en omgeving.

Voordelen zakelijk vervoer

1. Tijd en stress besparen

Als zakelijke professional is uw tijd kostbaar. Door een taxibedrijf in te schakelen, kunt u waardevolle tijd besparen die anders zou worden besteed aan het zoeken naar parkeerplaatsen of het navigeren door het verkeer. U hoeft zich geen zorgen te maken over routes, files of het vinden van een parkeerplaats. Een professionele chauffeur zal u op tijd ophalen en u veilig en efficiënt naar uw bestemming brengen, zodat u zich kunt concentreren op uw werk en belangrijke taken.

2. Betrouwbaarheid en stiptheid

Voor zakelijke afspraken is betrouwbaarheid essentieel. Taxibedrijven die gespecialiseerd zijn in zakelijk vervoer begrijpen het belang van stiptheid en zorgen ervoor dat hun chauffeurs altijd op tijd bij u arriveren. Ze houden rekening met verkeersomstandigheden en plannen uw reis zorgvuldig, zodat u uw zakelijke afspraken zonder vertraging kunt bijwonen. Dit geeft u gemoedsrust en vertrouwen in de dienstverlening.

3. Professionele en ervaren chauffeurs

Een ander voordeel van het inschakelen van een taxibedrijf voor zakelijk vervoer is de aanwezigheid van professionele en ervaren chauffeurs. Deze chauffeurs zijn getraind in defensief rijden en beschikken over uitgebreide kennis van de regio Leiden en omgeving. Ze zijn beleefd, vriendelijk en bieden een hoog niveau van klantenservice. Ze kunnen u helpen met uw bagage, u voorzien van lokale informatie en zelfs dienen als een verlengstuk van uw eigen team.

4. Comfort en representativiteit

Als u indruk wilt maken op zakenpartners, klanten of collega's, is het belangrijk dat uw zakelijk vervoer comfortabel en representatief is. Taxibedrijven die zich richten op zakelijk vervoer bieden voertuigen van hoge kwaliteit die schoon, goed onderhouden en comfortabel zijn. U kunt genieten van luxe voorzieningen, zoals comfortabele zitplaatsen, airconditioning en mogelijk zelfs WiFi. Een representatieve taxi draagt bij aan uw professionele imago en zorgt voor een aangename en ontspannen reiservaring.

5. Flexibiliteit en maatwerk

Taxibedrijven voor zakelijk vervoer begrijpen dat de behoeften van zakelijke professionals kunnen variëren. Ze bieden flexibele diensten die kunnen worden aangepast aan uw specifieke vereisten. Of u nu een enkele rit nodig heeft, een pendeldienst voor meerdere personen wilt regelen of regelmatig zakelijke reizen plant, ons taxibedrijf in Leiden kan maatwerkoplossingen bieden. Ze kunnen u helpen met het plannen van uw reisschema, het regelen van meerdere stops en het beheren van complexe routes. Door hun flexibiliteit kunt u zich concentreren op uw zakelijke taken, terwijl zij het vervoer regelen volgens uw specifieke behoeften.

6. Kostenbesparing

Hoewel het inhuren van een taxibedrijf voor zakelijk vervoer een kostbare investering lijkt, kan het uiteindelijk kostenbesparend zijn. Het elimineert de noodzaak om te investeren in een eigen wagenpark, het onderhouden van voertuigen, brandstofkosten, parkeerkosten en andere operationele kosten die gepaard gaan met het hebben van een eigen wagenpark. Bovendien kunt u de tijd die u bespaart door het uitbesteden van het vervoer, besteden aan uw zakelijke activiteiten en productiever zijn.

7. Veiligheid en gemoedsrust

Zakelijke professionals hechten veel waarde aan veiligheid. Een gerenommeerd taxibedrijf zorgt ervoor dat hun voertuigen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en worden onderhouden volgens strikte richtlijnen. Ze voeren regelmatige inspecties uit om ervoor te zorgen dat de voertuigen in uitstekende staat verkeren. Bovendien worden hun chauffeurs zorgvuldig gescreend en getraind om een veilige en comfortabele rit te garanderen. Dit geeft u gemoedsrust, wetende dat u in veilige handen bent tijdens uw zakelijke reizen.

Zakelijk taxi vervoer Leiden

Het inschakelen van ons taxibedrijf voor zakelijk vervoer in Leiden en omgeving biedt aanzienlijke voordelen. Het bespaart tijd, vermindert stress, biedt betrouwbaarheid, comfort, representativiteit en flexibiliteit. Bovendien profiteert u van professionele chauffeurs, kostenbesparingen en verbeterde veiligheid. Door te kiezen voor ons als uw gespecialiseerd taxibedrijf voor uw zakelijke vervoersbehoeften, kunt u uw zakelijke reizen efficiënter en aangenamer maken, en tegelijkertijd een professioneel imago behouden.

Neem vandaag nog contact met ons taxibedrijf op voor meer informatie of het boeken van zakelijk vervoer in Leiden.

School vervoer Taxi Leiden en Omgeving

Wij verzorgen ook schoolvervoer voor kinderen. Wij hebben ervaring met het vervoer van kinderen en ook zorgvervoer zoals het vervoer van mensen met lichamelijke of verstandelijke beperkingen. Wij zorgen er altijd voor dat ieder kind zich veilig voelt bij ons en comfortabel wordt gebracht en gehaald. Op die manier kunt u als ouder er altijd gerust op zijn dat uw kind veilig op school aankomt en weer thuisgebracht wordt.

Ook voor groepsvervoer zijn wij de juiste keuze. In onze bussen kunt u met grote groepen reizen en als uw groep nog omvangrijker is, kunnen wij meerdere bussen inzetten. Zo kunt u onze diensten inzetten in het geval van bedrijfsuitjes, feesten of andere activiteiten met familie, vrienden, collega’s of zakenpartners.

Zakelijk vervoer Taxi Leiden en Omstreken

Bent u druk aan het werk en reist u tussen bedrijven, congressen en vergaderingen? Dan is Taxi Leiden de betrouwbare vervoerspartner die u zoekt. Wij rijden u namelijk niet alleen rond als Taxi Leiden, wij brengen u met ons zakelijk vervoer naar waar u maar moet zijn. We reizen zelfs internationaal door heel Europa wanneer u dit wenst.

Onze klanten zijn sinds het begin van ons bestaan erg te spreken over onze vervoersdiensten, chauffeurs en wagens. Wij doen dan ook ons best om onze kernwaardes van ons bedrijf iedere dag na te leven. Bent u onze volgende klant die straks vol lof zal spreken over uw rit met ons? Heeft u een taxi in Leiden nodig? Uw rit kunt u online boeken of neem telefonisch contact met ons op. We spreken u graag persoonlijk om een passende reis of oplossing voor u te vinden.

Taxi Leiden kosten

Onze taxicentrale staat bekend om de ongekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze tarieven zijn bijzonder laag terwijl ons aanbod exclusief is. Qua kosten rekenen wij in principe twee soorten tarieven.

Allereerst zijn er de kosten van onze taxidiensten in Leiden met ons stedenvervoer. Vanuit onze regio rijden wij naar steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. De kosten hiervan bedragen € 90 voor een luxe taxi. Onze luxe vervoersdienst van of naar Den Haag kost € 45.

Daarnaast rijden wij ook naar de vliegvelden in Nederland zoals Schiphol en Rotterdam The Hague Airport. Hierbij gaan wij uit van maximaal 4 personen en 2 koffers in een reguliere wagen. Naar Schiphol bedragen de kosten €55 tot €69, afhankelijk waar wij u moeten ophalen. Voor Rotterdam The Hague Airport geldt een tarief van €65 tot €90.

Ook kunnen wij tegen een kleine meerprijs rijden met een luxe bus waarin met gemak maar liefst 7 personen en 8 koffers passen.

Schiphol Taxi Leiden, Wassenaar en de Bollenstreek.

Tarieven
van en naar Schiphol

Uiteraard rijden we op meer woonplaatsen in de Regio Leiden. Voor de overige plaatsen kunt u via het menu Tarieven de tarieven raadplegen of via het online boekingssysteem.
Onze diensten
Taxi Leiden Schiphol

Schiphol Taxi Service

Een goed begin met onze taxi Schiphol service. Taxi X-Cellent biedt u de slimste manier om snel, veilig en altijd voor de beste prijs met de taxi van en naar Schiphol te reizen. Wij zijn al jaren een begrip. Wij hanteren vaste tarieven van of naar Schiphol.

Lees meer
Taxi Leiden - Zakelijk vervoer Leiden

Zakelijk vervoer

Wij vervoeren zakenmensen, ambtenaren en particulieren. Wij vervoeren u en uw relaties door geheel Nederland en het buitenland, van en naar luchthavens, stations, conferenties, evenementen of elke andere gewenste bestemming. Wij verzorgen op maat gemaakt zakelijk vervoer voor alle zakenmensen.

Lees meer
Taxi Leiden - Schoolvervoer Leiden

Schoolvervoer

Er zijn steeds meer families die gebruik maken van schoolvervoer door middel van taxi’s. Dit zien wij ook terug met onze eigen ritten bij Taxi X-Cellent. Bent u op zoek naar een veilige en vertrouwde manier om uw kinderen naar school te laten brengen in of rondom Leiden? Dan helpen wij u graag verder met schoolvervoer op maat.

Lees meer
Taxi Leiden - Groepsvervoer

Groepsvervoer

Groepsvervoer is één van de belangrijkere taken die wij als taxi Leiden hier bij taxi excellent vervullen. Wij rijden dan ook al jaren lang groepen naar volle tevredenheid rond, of dit nu een zakelijke reis naar Schiphol is of naar huis gebracht worden van een feestje. Dankzij onze vlotte en luxe service zijn wij misschien wel de bekendste naam in Leiden.

Lees meer
Taxi Leiden - Particulier vervoer

Particulier vervoer

Bij Taxi X-Cellent zijn we van mening dat iedereen moet kunnen profiteren van een luxueuze rit in een taxi tegen een scherpe prijs. Daarom bieden wij onze klant particulier taxivervoer met de hoogste service. Bent u dus op zoek naar het beste personen vervoer in en rondom Leiden, dan bent u bij Taxi X-Cellent aan het juiste adres.

Lees meer

Stedenvervoer

Wij bieden stedenvervoer door heel Nederland? Onze chauffeurs rijden met liefde naar de uithoeken van Nederland vanuit onze standplaats in regio Leiden.

Lees meer

VIP vervoer

VIP vervoer is voor iedereen die in complete luxe rondgereden wordt naar hun bestemming, en voor wanneer u uw speciale zakelijke relaties wilt imponeren tijdens hun bezoek of activiteit.

Lees meer

Zorgvervoer

Taxi X-Cellent werkt samen met verschillende zorginstellingen en zorgbehoevenden om een zo comfortabel en spoedig mogelijk zorgvervoer te leveren.

Lees meer

Congresvervoer

Met het congresvervoer Taxi X-Cellent kunt u in stijl en zonder zorgen bij ieder congres arriveren.

Lees meer

Betrouwbare en Betaalbare Schiphol taxi. Taxi Leiden en Omstreken!

Vaste lage prijzen van en naar Schiphol airport en Rotterdam The Hague Airport. Zo bent u compleet ontzorgd en en staat u niet voor verrassingen.

Taxi reserveren