Groepsvervoer

Groepsvervoer

Heeft u een bruiloft, een groepsuitje met vrienden of collega’s of een kinderpartijtje in het zwembad? Neem contact op met Taxi X-Cellent en laat ons u en de rest van de groep vervoeren naar de plaats van bestemming.

Kleine én grotere groepen
Naast het vervoeren van individuele personen vervoert Taxi X-Cellent ook groepen – grotere groepen en kleinere groepjes – zonder enige moeite. Wij beschikken over meerdere taxibusjes waar iedereen comfortabel plaats kan nemen.

Wanneer u bij het reserveren van een taxi bij X-Cellent aangeeft met hoeveel personen en eventuele bagage u wilt reizen, kunnen wij u optimale service bieden. Wij zorgen er dan voor dat er precies genoeg zitplaatsen en voldoende laadruimte ter uw beschikking zal staan. Mocht u met een dusdanig grote groep willen reizen dat deze niet in één taxibusje passen, zullen wij uiteraard zorgen voor meerdere van deze busjes. Bij X-Cellent komt u hoe dan ook geen ruimte te kort!

Snel, veilig en betrouwbaar.
Onze chauffeurs zijn stipt, representatief en servicegericht. Zij zullen nooit te laat komen of een te lange route nemen: zij brengen u zo snel mogelijk op het afgesproken tijdstip naar uw bestemming en dit tegen een zeer aantrekkelijk tarief!

Zodoende is het nemen van een taxi wanneer u met een groep of groepje wil reizen binnen, vanuit of naar Leiden en de omgeving van Leiden de meest aantrekkelijke optie. In groepsverband reizen met Taxi X-Cellent is niet duur maar wel héél gemakkelijk.

Reserveer direct na het plannen van een groepsuitje, groepsdiner of andere gelegenheid een taxi bij X-Cellent! 

Goed om te weten....

Betaalmogelijkheden
We hebben 4 manieren waarop je bij ons kan betalen. Contant, per PIN/Creditcard, online via iDeal of op rekening (op rekening kan alleen bij goedkeuring door onze afdeling administratie).
Koffers

X-Cellent, Bekend in de Regio, Betrouwbaar & Veilig

Contact

 Prins Clauspad 4
      2316 EW Leiden

(+31) 715762893

info@taxi-xcellent.nl

(+31) 631900727 (whatsapp)

24/7 bereikbaar

Bel mij terug