Groepsvervoer
Heeft u nu of binnenkort een taxi nodig voor meerdere personen, dan halen wij u graag op.

Groepsvervoer op maat met Taxi X-Cellent

Groepsvervoer is één van de belangrijkere taken die wij als taxi Leiden hier bij Taxi X-Cellent vervullen. Wij rijden dan ook al jaren lang groepen naar volle tevredenheid rond, of dit nu een zakelijke reis naar Schiphol is of naar huis gebracht worden van een feestje. Dankzij onze vlotte en luxe service zijn wij misschien wel de bekendste naam in Leiden geworden als het gaat om een taxi voor groepen.

Heeft u nu of binnenkort een taxi nodig voor meerdere personen, dan halen wij u graag op. U kunt een taxirit gemakkelijk boeken via onze website. Via de digitale planner kunt u direct een rit opvragen en betalen, maar u kunt ons ook bellen of een mail sturen. Wij staan 24/7 voor u ter beschikking, en brengen u waar u maar wilt, natuurlijk tegen een scherpe prijs. Ook als dit buiten Leiden en omstreken is. Hieronder leert u meer over ons groepsvervoer Leiden.

Waarom mensen voor Taxi X-Cellent kiezen

Het is niet moeilijk om te zien waarom Taxi X-Cellent zo’n populaire keuze is. Onze gecertificeerde chauffeurs zetten namelijk graag een extra stap om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. Zo rijden ze niet alleen vlot en veilig, ze doen extra hun best om uw reis van het begin tot het einde te ontstressen.

Zo rijden ze altijd op het afgesproken tijdstip voor, helpen u met inladen/ uitladen, en vervullen alle extra wensen die u al dan niet vooraf hebt aangegeven.

Daarnaast zult u zich geheel op uw gemak voelen in onze luxe bussen. Kleine gezelschappen kunnen wij meestal meenemen in normale taxi’s, bij Taxi X-Cellent beschikken wij echter ook over een groot aantal personenbussen die ruimte bieden aan 7 personen inclusief al hun bagage. Groepsvervoer doen wij bijna altijd met de Mercedes Viano. Deze bus is voorzien van 7 ruime stoelen, bekleed met echt leder. Natuurlijk is de wagen ook voorzien van goede vering, een airco, en alle gemakken die u kunt verwachten van deze luxe taxibus.

Groepsvervoer in Leiden op maat

Als u in een groep reist, dan moet er heel veel gepland worden. Dit zien wij vaak genoeg bij onze taxi Leiden ritten. Daarom proberen wij zo flexibel mogelijk te zijn in onze planning en aanpak. Heeft u dan ook speciale wensen met betrekking tot uw taxirit, dan kunt u dit altijd van tevoren met ons doornemen via de telefoon.

Zo kan het voorkomen dat uw reisgroep op verschillende locaties opgehaald of afgezet moet worden. Dit is natuurlijk geen probleem met onze groepstaxi.

Reist met een grote groep, en biedt één van onze taxibussen niet genoeg ruimte, dan kunnen wij in overleg natuurlijk ook gewoon voor komen rijden met meerdere taxi’s.

Het mooiste is dat onze taxi service op ieder moment van de week voor u klaar staat. Ongeacht of u ’s ochtends vroeg ergens moet zijn, of midden in de nacht naar huis gebracht moet worden.

Wat uw wensen ook zijn, wij zullen er voor zorgen dat deze zo strak mogelijk uitgevoerd worden. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen, deze kunt u terugvinden op onze contactpagina.