Ons werkgebied
Actief in Leiden en Omstreken!

Taxi in Sassenheim

Heeft u binnenkort een taxi Sassenheim nodig? Dan is Taxi X-Cellent de keuze voor u. Wij van Taxi X-Cellent staan bekend om onze uitstekende service en luxe wagens, waardoor wij de geprefereerde keuze zijn voor velen die in Sassenheim wonen of hier naartoe moeten reizen. Wij zijn namelijk niet alleen actief in Sassenheim, maar rijden vanuit heel Leiden en omstreken.

Wilt u meer weten van onze taxi service, de wagens waarmee wij rijden en wie wij allemaal vervoeren? Wij hebben hieronder alle informatie op een rijtje gezet.

 

Wat kunt u verwachten bij Taxi X-Cellent?

Taxi X-Cellent staat al tijden bekend om zijn streven naar een goede service en luxe reiservaring. Bij ons staat de klantervaring dan ook centraal in alles wat wij doen. Vanaf het moment dat u een taxi Sassenheim bij ons aanvraagt tot het moment dat u aankomt op uw eindbestemming, wij zorgen er voor dat alles voorspoedig verloopt. Om dit te bereiken zijn al onze chauffeurs speciaal getraind in niet alleen rijvaardigheid, maar ook in gastvrijheid.
Onze chauffeurs komen u persoonlijk ophalen, en helpen u met het in en uitladen van bagage. U kunt dus instappen zonder u ergens druk om te maken. Mocht u hulp behoeven met het in- en uitstappen, dan helpt uw chauffeur u natuurlijk graag.
Al onze taxi’s zijn speciaal uitgekozen op reiscomfort. Ze hebben sublieme vering en fijne leren bekleding, dit alles leidt tot een vederzachte rit.
Natuurlijk zijn al onze ritten 100% discreet en nemen wij uw privacy serieus.

 

Taxi Sassenheim personenvervoer en groepsvervoer

Het mooie van Taxi X-Cellent is dat we eigenlijk iedereen mee kunnen nemen. We beschikken over een groot aantal personenwagens zoals de Mercedes E-klasse en de Chrysler 300c, allen voorzien van alle luxe. Deze wagen zijn geschikt voor het vervoer van een paar mensen. Bent u met een gezelschap en bent u op zoek naar een Taxi Sassenheim voor groepen? Dan komen wij u graag ophalen met één of meerdere luxe Mercedes Viano’s. Deze personenbussen bieden plek voor 7 personen, en worden gezien als één van de best uitgeruste en mooiste personenbussen ooit gemaakt.

 

Taxivervoer van of naar Schiphol voor een vaste tarief van € 55,-

Steeds meer mensen nemen een taxi naar Schiphol. En dat is logisch als je nagaat hoe duur het tegenwoordig is om te parkeren op of rondom Schiphol. Wij houden concurrerendere prijzen aan waardoor wij in veel gevallen een stuk goedkoper zijn dan eigen vervoer. Daarnaast biedt taxivervoer naar Schiphol natuurlijk veel meer reiscomfort. Uw chauffeur haalt u op, laadt uw koffers in, en zet u letterlijk bij de ingang van het vliegveld af, nadat hij uw bagage heeft uitgeladen.
En reist u terug, dan komen wij u graag weer persoonlijk ophalen als u dit wilt.

 

Interesse in de taxi service van Taxi X-Cellent?

Wilt u nu meer weten van Taxi X-Cellent en de taxi service die wij bieden als het gaat om taxi Sassenheim? Of wilt u misschien direct een taxirit inplannen? U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen om zowel taxivervoer in te plannen als uw vragen te stellen.

Zo kunt u ons persoonlijk bellen, een e-mail sturen of het contactformulier invullen dat u kunt vinden op onze website.
Mocht u speciale wensen hebben voor uw rit, zoals een tussenstop, afwijkende route, of andere bijzonderheden? Dan kunt u dit het beste vooraf met ons doornemen. Op die manier kunnen onze chauffeurs hier rekening mee houden.