Ons werkgebied
Actief in Leiden en Omstreken!

Taxi in Voorschoten

Voorschoten is een belangrijke business-hub in de regio. Het is dan ook geen wonder dat er een steeds grotere vraag is naar een goede taxi Voorschoten. Wij van Taxi X-Cellent gaan verder dan onze concurrenten en leveren u de beste service tegen scherpe prijzen. Wilt u meer weten over onze taxi Voorschoten service, en wat wij van Taxi X-Cellent kunnen betekenen voor u? Hieronder hebben wij een aantal belangrijke dingen over ons vermeld.

Waar wij bij Taxi X-Cellent voor staan

Wij van Taxi X-Cellent hebben jarenlange ervaring in de taxi wereld, deze gebruiken wij om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. Reiscomfort en klantvriendelijkheid zijn dan ook de twee pilaren waar Taxi X-Cellent op is gebouwd. Onze chauffeurs zijn dagelijks actief in de gehele regio van Leiden en omstreken, en brengen onze klanten met een glimlach naar hun eindbestemming. Wij maken enkel en alleen gebruik van luxe wagens uitgerust met leren bekleding en airco, zodat u altijd prettig kan reizen. We halen u persoonlijk op en helpen met het in- en uitladen van uw bagage. Mocht dit gewild zijn dan helpen wij ook met het helpen in- en uitstappen. De chauffeurs bij Taxi X-Cellent zijn getraind om veilig maar vlot te rijden, zodat u zo snel en ontspannen mogelijk op uw bestemming aankomt.

Taxi Voorschoten voor individuen tot gezelschappen

Als het gaat om onze taxi Voorschoten service (en eigenlijk al ons taxivervoer) dan rijden wij met zowel personenwagens als met taxi bussen. Hierdoor zijn wij in staat om niet alleen individuen en kleine groepen te vervoeren, maar kunnen wij met gemak 7 personen inclusief bagage meenemen per bus. Mocht u met een grotere groep willen reizen, dan rijden wij van Taxi X-Cellent graag met meerdere wagens voor.

Taxivervoer van of naar Schiphol nu voor € 59,-

Iedereen die wel eens met de auto naar Schiphol is gereden weet waarom dit tegenwoordig niet meer te doen is:

  • Het is gigantisch druk; er staan vaak lange rijen tot zelfs files bij de parkeergelegenheden.
  • Het wordt steeds lastiger om een parkeerplek te vinden; Door de toenemende drukte zijn alle goede parkeerplekken bezet. Vaak moet u ver van het vliegveld parkeren en een eind lopen door Schiphol’s eigen parkeergarages voordat u bij uw terminal bent.
  • Het wordt steeds duurder. De parkeertarieven op Schiphol zijn één van de hoogste tarieven van heel Nederland. Taxi X-Cellent biedt dan ook taxivervoer aan dat u thuis ophaalt en letterlijk voor de ingang van Schiphol af kan zetten. U hoeft zicht dus nergens zorgen over te maken en kunt ontspannen op reis gaan. Het mooiste aan deze taxi service? In bijna alle gevallen zijn wij goedkoper dan parkeren op Schiphol.

Interesse in de taxi service van Taxi X-Cellent?

Heeft u nu interesse gekregen in onze taxi Voorschoten service? Dan haalt Taxi X-Cellent u graag op voor uw volgende taxi rit. U kunt een taxirit bij ons inplannen door ons te bellen, maar u kunt ons ook mailen, of het contactformulier invullen. Deze informatie staat allen op onze contactpagina, en kunt u ook gebruiken indien u enige andere vragen of opmerkingen heeft.