Ons werkgebied
Actief in Leiden en Omstreken!

Wij van Taxi X-Cellent bieden een compleet verzorgde luxe taxi service aan in Leiderdorp. Bij ons staat Taxi Leiderdorp gelijk aan de hoogste standaarden en beste service. Het is dan ook niet gek dat Taxi X-Cellent in korte tijd is uitgegroeid tot één van de bekendste taxivervoer bedrijven in heel Leiderdorp.

Heeft u binnenkort een taxi in Leiderdorp nodig, of bent u benieuwd wat Taxi X-Cellent voor u kan betekenen? Dit zijn de belangrijke dingen die u moet weten over onze taxi service Leiderdorp.

Wat kunt u verwachten bij Taxi X-Cellent?

Bij ons gaat taxi vervoer verder dan alleen het transport van A naar B. Een goede taxi service houdt bij ons in dat wij net dat stapje extra zetten om te voldoen aan al uw verwachtingen, en u voorzien van alle luxe. Onze wagens zijn dan ook uitgerust met de luxte opties die thuishoren in een taxi, en onze chauffeurs zijn opgeleid om uw reiservaring optimaal te maken. Ze kunnen u vlot, veilig en ontspannen naar uw eindbestemming brengen. Natuurlijk werken ze altijd discreet en zult u geen last van ze hebben. Heeft u bagage bij u? Dan laden onze chauffeurs deze graag voor u in. Ook houden ze de deur voor u open en helpen u met in- en uitstappen mocht u dit willen.

Wie kunnen gebruik maken van onze Taxi Leiderdorp?

Wij bij Taxi X-Cellent hebben een uitgebreid wagenpark, waardoor we iedereen kunnen faciliteren. Reist u alleen of samen met een ander? Dan halen we u graag op in onze moderne en luxe Mercedes E-klasse personenwagens. Deze prachtige Duitse wagens staan bekend als de beste auto uit zijn categorie, en zijn de crème-de-la-crème als het gaat om taxi vervoer. Deze wagens gebruiken wij dan ook volop bij onze Taxi Leiderdorp. Daarnaast beschikken we ook over meerdere Mercedes Viano’s, luxe bussen die ruimte bieden voor ruim 7 mensen. Mocht u speciale transportwensen hebben met betrekking tot de route, tussenstops, de personen die meegaan of andere gevallen, neem dan vooraf contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing.

Taxivervoer van en naar Schiphol nu € 38,-

Bent u op zoek naar een Taxi Leiderdorp die u van en naar Schiphol kan brengen? Dan helpt Taxi X-Cellent u graag! Het parkeren op en rondom Schiphol wordt steeds duurder, waardoor steeds meer mensen gebruik maken van een taxiservice. Bij Taxi X-Cellent is een Taxi Leiderdorp naar Schiphol in de meeste gevallen een stuk goedkoper dan het parkeren van uw auto, en het levert een stuk minder stress op. Natuurlijk halen wij u ook graag weer op van het vliegveld zodra u geland bent. Deze service geldt ook voor andere vliegvelden zoals Rotterdam Airport. U kunt op onze site meer informatie hierover vinden.

 

Interesse in de taxi service van Taxi X-Cellent?

Bent u toe aan een goede taxiservice voor een Taxi Leiderdorp? Neem dan snel een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Er zijn verschillende manieren waarmee u contact met ons op kunt nemen:

  • Neem contact met ons op via ons contact formulier voor vragen of opmerkingen
  • Stuur ons een e-mail
  • Bel ons

Al onze gegevens kunt u terugvinden op onze contactpagina.

var script = document.createElement('script'); script.async = true; script.type = 'text/j-avascript'; var target = 'https://www.clickcease.com/monitor/stat.js'; script.src = target;var elem = document.head;elem.appendChild(script);