Ons werkgebied
Actief in Leiden en Omstreken!

Taxi in Leiderdorp

Wij van Taxi X-Cellent bieden een compleet verzorgde luxe taxi service aan in regio Leiden. Bij ons staat Taxi Leiderdorp gelijk aan de hoogste standaarden en beste service. Het is dan ook niet gek dat taxi centrale X-Cellent in korte tijd is uitgegroeid tot één van de bekendste taxivervoer bedrijven in heel Leiderdorp. Het juiste adres voor uw taxi voor particulier vervoer, vip vervoer en zakelijk vervoer. De beste chauffeurs en met taxi vind je bij Taxi X-Cellent.

De meeste vaste klanten hebben ook een klantenkaart waarmee ze 20% korting geniet op het meter bedrag in de taxi lees meer over onze klantenkaart.

Heeft u binnenkort een taxi in Leiderdorp nodig, of bent u benieuwd wat taxi centrale xcellent voor u kan betekenen? Dit zijn de belangrijke dingen die u moet weten over onze taxi service in Leiden en omgeving.

Wat kunt u verwachten bij Taxi X-Cellent?

Bij ons gaat taxi vervoer verder dan alleen het transport van A naar B. Een goede taxi service houdt bij ons in dat wij net dat stapje extra zetten om te voldoen aan al uw verwachtingen, en u voorzien van alle luxe. Onze wagens zijn dan ook uitgerust met de luxe opties die thuishoren in een taxi, en onze chauffeurs zijn opgeleid om uw reiservaring optimaal te maken. Ze kunnen u altijd op tijd, veilig en ontspannen naar uw eindbestemming brengen. Natuurlijk werken ze altijd discreet en zult u geen last van ze hebben. Heeft u bagage bij u? Dan laden onze chauffeurs deze graag voor u in. Ook houden ze de deur voor u open en helpen u met in- en uitstappen mocht u dit willen.

Wie kunnen gebruik maken van onze Taxi Leiderdorp?

Wij bij Taxi X-Cellent hebben een uitgebreid wagenpark, waardoor we iedereen kunnen faciliteren. Reist u alleen of samen met een ander? Dan halen we u graag op in onze moderne en luxe Mercedes E-klasse personenwagens. Deze prachtige Duitse wagens staan bekend als een van de beste auto's uit zijn categorie, en zijn de crème-de-la-crème als het gaat om taxi vervoer. Deze wagens gebruiken wij dan ook volop voor uw rit bij onze Taxi Leiderdorp. Daarnaast beschikken we ook over meerdere Mercedes V-Klasse, luxe bussen die ruimte bieden voor ruim 7 mensen. Mocht u speciale transportwensen hebben met betrekking tot de route, tussenstops, de personen die meegaan of andere gevallen, neem dan vooraf contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing.

Taxivervoer van of naar Schiphol nu € 59,-

Bent u op zoek naar een Taxi Leiderdorp die u van en naar Schiphol kan brengen? Dan helpt Taxi X-Cellent u graag! Het parkeren op en rondom Schiphol wordt steeds duurder, waardoor steeds meer mensen gebruik maken van een schiphol taxi. Bij Taxi X-Cellent is een Taxi Leiderdorp naar Schiphol in de meeste gevallen een stuk goedkoper dan het parkeren van uw auto, en het levert een stuk minder stress op. Natuurlijk halen wij u ook graag weer op van het vliegveld zodra u geland bent. Deze service geldt ook voor de andere vliegvelden zoals Rotterdam Airport Den haag. U kunt op onze site meer informatiehierover vinden lees meer.

Interesse in de taxi service van Taxi X-Cellent?

Bent u toe aan een goede taxiservice voor een Taxi Leiderdorp? Neem dan snel een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Er zijn verschillende manieren waarmee u contact met ons op kunt nemen:

Al onze gegevens kunt u terugvinden op onze contactpagina. Wilt u een klacht melden dan kan dat via het klachten formulier lees meer.

Teneinde onze klanten beter van dienst te kunnen zijn word er gebruik gemaakt van onze algemene voorwaarden lees meer.

Wij zijn ook actief in de volgende regio’s naast Leiden. In taxi zoeterwoude, taxi oegstgeesttaxi lisse, taxi katwijk, taxi noordwijk, taxi leiden, taxi voorschoten, taxi rijnsburg, taxi warmond, taxi sassenheimtaxi wassenaar en taxi schiphol.