Ons werkgebied
Actief in Leiden en Omstreken!

Taxi in Lisse

Wij van Taxi X-Cellent zijn al tijden de geprefereerde Taxi Lisse. En dat is geen wonder, met onze goede service en vol uitgeruste wagens zijn wij veelgebruikt in de gehele regio Leiden en omstreken.
Bent u op zoek naar een taxi service die u vervoert in, vanuit en rondom Lisse? Dan zijn er een aantal redenen waarom wij de beste keuze zijn. Wij gaan daar hieronder wat dieper op in.

 

Waar wij van Taxi X-Cellent voor staan

Als het gaat om onze taxi service, dan zijn er een aantal kernwaardes die wij hoog in het vaandel nemen. Zo vinden wij dat al onze ritten zo comfortabel en ontspannen mogelijk moeten zijn, een taxi rit is immers een stukje luxe in het leven waar iedereen van moet kunnen genieten. Juist om deze reden houden wij onze tarieven zo scherp mogelijk.
Onze twee trotsen zijn dan ook ons goed getrainde personeel, en onze luxe wagens.

Onze chauffeurs zijn speciaal getraind om niet alleen veilig en vlot klanten van A naar B te rijden, ook zijn ze verbluffend op het gebied van klantafhandeling. Al onze chauffeurs komen u persoonlijk ophalen, en helpen u met het inladen van uw bagage. Mocht het gewenst zijn, dan helpen ze zelfs klanten met het in en uitstappen, wanneer ze bijvoorbeeld slecht te been zijn. Heeft u speciale wensen voor uw taxi Lisse, zoals een bepaalde route, een tussenstop of een andere verlangen, dan kan dit altijd van tevoren met ons doorgenomen worden.

 

Groepsvervoer en personenvervoer voor taxi Lisse

Bij Taxi X-Cellent beschikken wij over een groot wagenpark met verschillende voertuigen. Op deze manier kunnen wij kleine groepen en individuen vervoeren, maar ook grotere groepen. Een groot deel van onze personenwagen zijn een Mercedes E-klasse, de echte parel als het gaat om taxivoertuigen, en auto’s in het algemeen.

Voor groepsvervoer gebruiken we de Mercedes Viano. Deze bussen bieden comfortabel de ruimte aan 7 personen plus bagage.

Alle voertuigen waarmee wij rijden zijn uitgerust met alle luxes. Zo beschikken ze over leren bekleding en natuurlijk ook over airco. U kunt al onze wagens bekijken onder de kop ‘Wagenpark’ die te vinden is op onze website.

 

Taxivervoer van of naar Schiphol nu voor € 59,-

Wij van Taxi X-Cellent zien dat steeds meer mensen de taxi nemen om van en naar Schiphol te reizen. Dit geldt ook voor onze taxi Lisse. Met steeds hoger wordende parkeerkosten is een taxirit bij ons in de meeste gevallen goedkoper dan parkeren of het openbaar vervoer. Daarnaast kunnen wij u letterlijk voor de deur afzetten, dus u hoeft geen onnodige afstand af te leggen van de parkeerplaats naar het vliegveld. Deze service bieden wij ook aan voor andere vliegvelden zoals bijvoorbeeld vliegveld Rotterdam.

 

Interesse in de taxi service van Taxi X-Cellent?

Wilt u nu graag meer weten over één van onze services, of wilt u gelijk uw taxivervoer boeken?
Dan kunt u contact opnemen met ons op verschillende manieren. Zo kunt u ons een email sturen, u kunt ons bellen, of u kunt het contactformulier invullen. Alle contactinformatie is terug te vinden op de contactpagina van onze website.