Taxi Lisse

Taxi Lisse nodig? Bent u op zoek naar optimale service en een taxibedrijf dat altijd op tijd is, dan is vervoer met Taxi X-Cellent het taxibedrijf wat u zoekt.

Taxi Lisse is onderdeel van X-Cellent en biedt u optimale service om zorgeloos te kunnen reizen. Naast particulier vervoer vervoeren wij u ook graag zakelijk van en naar Lisse.

Wanneer u zich wil verplaatsen binnen Lisse of van en naar de omgeving van Lisse, neem dan contact op met Taxi Lisse en laat ons u veilig en snel vervoeren tegen een zeer schappelijke prijs! 

Onze chauffeurs zijn professionele taxi chauffeurs die discreet en betrouwbaar zijn. U zult comfortabel en rustig met ons reizen. Laat u verrassen door onze optimale service.

Taxi Centrale Lisse voordelen:

  • Wij staan altijd voor u klaar.
  • Wij zijn de beste in taxi vervoer.
  • Wij zijn altijd op tijd en overal.
  • Wij zijn discreet en betrouwbaar.

Taxi Lisse wagenpark

Bij Taxi X-Cellent hebben we een ruime wagenpark van 7 auto’s waarmee wij u zowel privé, zakelijk of per groep kunnen vervoeren van of naar uw bestemming. Maar ook voor congresvervoer kunt u bij ons terecht.

Taxi Lisse Schiphol

Bij ons staat u centraal en ook voor uw vervoer van en naar Schiphol kunt u bij ons terecht. Wij hebben hiervoor een simpel en gemakkelijk formulier online gezet waarmee u uw Taxi Lisse Schiphol kunt reserveren.

Actie Tarief van en naar Schiphol nu € 38,-

Taxi Lisse reserveren bel 0252-411489 of boek nu online.

Taxi Centrale Lisse

Contact

 Prins Clauspad 4
      2316 EW Leiden

(+31) 715762893

info@taxi-xcellent.nl

(+31) 631900727 (whatsapp)

24/7 bereikbaar

Bel mij terug