Particulier vervoer

Particulier vervoer

Als bekende taxicentrale in Leiden bieden wij particulier taxivervoer tegen scherpe prijzen en met een hoog serviceniveau. Zo zijn al onze taxi's voorzien van lederen bekleding in luxe uitvoering, navigatiesysteem en airco. Zoekt u een taxicentrale in regio Leiden? Wij zijn u graag van dienst.

Vaste klanten
voordeel prijsafspraken zijn dagelijks aan de orde. Wellicht ook voor u. Als vaste klant geniet u daarbij extra voordeel in de vorm van een voorrangsregeling en een contant verstrekte korting.

24 uur per dag en 7 dagen per week verzorgen wij het vervoer voor iedereen in de regio Leiden en de aangrenzende gemeenten. Airport vervoer, een trouwerij, met vrienden of collega’s een weekendje weg, voor alle wensen bieden wij een oplossing. Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte neem dan contact met ons op.

Veilig - overdag en 's nachts
In het donker naar huis fietsen is niet iets waar je op zit te wachten. Wanneer u eens een gezellig avondje uit bent geweest in Leiden of in de omgeving van Leiden, wilt u uiteraard zorgeloos thuiskomen. In de taxi's van X-Cellent zit u niet alleen comfortabel maar ook zeker veilig. Onze chauffeurs rijden niet alleen veilig - ook hoeft u niet in uw eentje in het donker over straat. Dit is natuurlijk wel een prettig gevoel voor u en uw vrienden en familie. 

Wanneer u zich wil verplaatsen binnen Leiden of van en naar de omgeving van Leiden, neem dan contact op met Taxi X-Cellent en laat ons u veilig en snel vervoeren tegen een zeer schappelijke prijs!

Goed om te weten....

Betaalmogelijkheden
We hebben 4 manieren waarop je bij ons kan betalen. Contant, per PIN/Creditcard, online via iDeal of op rekening (op rekening kan alleen bij goedkeuring door onze afdeling administratie).
Koffers
Klantenkaart

X-Cellent, Bekend in de Regio, Betrouwbaar & Veilig

Contact

 Prins Clauspad 4
      2316 EW Leiden

(+31) 715762893

info@taxi-xcellent.nl

(+31) 631900727 (whatsapp)

24/7 bereikbaar

Bel mij terug