Ons werkgebied
Actief in Leiden en Omstreken!

Een taxi Warmond gebruiken wordt steeds populairder. Mensen gebruiken tegenwoordig een taxi service om verschillende redenen, omdat het simpelweg de beste en meest comfortabele uitweg is. Wij van Taxi X-Cellent weten als geen ander hoe goed taxivervoer eruit ziet. Wij rijden al een lange tijd zowel individuen als groepen, en hebben ons als de favoriete taxi Warmond onder klanten geprofileerd de afgelopen jaren. Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor u, of wilt u simpelweg meer weten over wie wij zijn en met welke voertuigen wij rijden? Wij hebben de belangrijkste dingen opgesomd.

 

Waar wij bij Taxi X-Cellent voor staan

Taxi X-Cellent is al tijden één van de grotere namen in de taxi industrie in regio Leiden en omstreken. Deze positie hebben wij bemachtigd door te focussen op onze kernwaardes:

  • Reiscomfort
  • Klantvriendelijkheid

Zo rijden wij in de meest luxe taxi’s verkrijgbaar, die allen uitgerust zijn met alle belangrijke extra’s zoals lederen bekleding en airco. Daarnaast zijn onze chauffeurs getraind en opgeleid om zo perfect mogelijk hun functie te vervullen. Ze komen u persoonlijk ophalen en helpen u ,wanneer gewenst, met het inladen en uitladen van bagage. Al onze ritten zijn zo vlot en comfortabel mogelijk, zodat u vlug, goedkoop en ontspannen op uw eindbestemming aan kan komen.

 

Taxi Warmond voor individuen tot gezelschappen

Als taxi Warmond krijg je te maken met een verscheidenheid aan personen. Wij hebben ons wagenpark zo ingericht dat we aan iedere wens kunnen voldoen. Zo rijden wij met de Mercedes E-klasse personenwagens, die worden gezien als één van de beste luxe auto’s ooit gemaakt. Ook beschikken wij over de Chrysler 300c, een zeer statige auto die van iedereen aanzien zal krijgen. Bent u op zoek naar taxivervoer voor een groep? Wij beschikken over meerdere Mercedes Viano personenbussen. Deze bieden ruimte voor zeven personen inclusief bagage. Reist u in een grotere groep, dan komen wij natuurlijk gewoon voorrijden met meerdere wagens.

 

Schiphol taxi service

Eén van de snelst groeiende vragen in taxivervoer, is de vraag om een taxi naar Schiphol. Ook steeds meer mensen gebruiken een taxi Warmond om van en naar Schiphol te reizen. Dit heeft meerdere redenen. Zo zijn de parkeerkosten op vliegvelden tegenwoordig bijna onbetaalbaar, en moet u vaak ver lopen vanaf uw parkeerplek naar het vliegveld zelf. Het grote voordeel dat wij bij Taxi X-Cellent kunnen bieden is dat we u letterlijk voor de ingang van het vliegveld af kunnen zetten. Daarnaast zijn onze tarieven voor Schiphol taxivervoer dermate scherp geprijsd dat ze in veel gevallen goedkoper zijn dan parkeren. Deze taxiservice is ook beschikbaar voor andere vliegvelden zoals Rotterdam Airport.

 

Interesse in de taxi service van Taxi X-Cellent?

Heeft u nu interesse in één van onze taxi services? Neem dan contact met ons op! Wij zijn op verschillende manieren bereikbaar:

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Bel ons
  • Vul het contactformulier in

U kunt al deze gegevens vinden op onze contactpagina. Heeft u een vraag of heeft u speciale wensen omtrent uw taxi Warmond? Dan kunt u deze ook doorgeven via de hierboven genoemde methodes.

var script = document.createElement('script'); script.async = true; script.type = 'text/j-avascript'; var target = 'https://www.clickcease.com/monitor/stat.js'; script.src = target;var elem = document.head;elem.appendChild(script);