ClickCease Wie zijn wij - Taxi X-Cellent

Gezondheid en veiligheid staan bij Taxi X-Cellent voorop

De gezondheid en veiligheid van onze passagiers en chauffeurs hebben bij ons de hoogste prioriteit. Inmiddels heeft het coronavirus (COVID-19) een stevige invloed op het dagelijks leven. Onze chauffeurs doen hun uiterste best om iedereen veilig en gezond naar hun bestemming te brengen.

Om ervoor te zorgen dat Taxi X-Cellent een uitstekende manier van reizen blijft, nemen we de volgende maatregelen:

- Het dagelijks grondig schoonmaken van onze voertuig met desinfecterende schoonmaakmiddel.
- Het dragen van handschoenen.
- Het opvolgen van gezondheidsaanbevelingen van de WHO en het RIVM.

Kijk voor meer informatie rondom de symptomen en preventie op de website van het RIVM. Wij hopen u snel weer terug te zien in een van onze taxi’s.

Update 09-05-2020 een aantal voertuigen van ons wagenpark zijn voorzien van Plexiglas om de veiligheid voor ons en de klanten te waarborgen.


plexiglas taxi xcellent

X-Cellent
Staat sinds de oprichting garant voor het bieden van service en kwaliteit.

Wie zijn wij


Taxi X-Cellent is een taxibedrijf met een uitstekende reputatie. De uitstekende chauffeurs van Taxi X-Cellent vervoeren u snel en comfortabel door Leiden en omgeving. Al jarenlang is Taxi X-Cellent de taxi in Leiden voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij vervoeren klanten in de omgeving van Leiden voornamelijk van en naar de luchthaven.

Taxi X-Cellent is een begrip in Leiden en omgeving. De woordgroep "Taxi Leiden" wordt in 1 adem genoemd met Taxi X-Cellent. Als u een taxi in Leiden nodig hebt kunt u deze online bij ons boeken. Wij rijden dan op het juiste tijdstip bij u voor. Heeft u geen taxi in Leiden nodig maar moet u gewoon opgehaald worden en reist u door naar Schiphol, ook dan kunt u vertrouwen op Taxi X-Cellent.

Taxi X-Cellent is een zelfstandig bedrijf. Daardoor kunt u een taxirit in Leiden krijgen die helemaal zelf door ons uitgevoerd wordt. Wij zijn helemaal voor u verantwoordelijk en wij hebben daarom zelf alles onder controle.

Wij zijn niet alleen voor u een perfecte taxi in Leiden en omgeving, maar ook voor uw kinderen. U wilt als ouder dat uw zoon of dochter veilig op school aankomt. Geen zorgen, Taxi X-Cellent vervoert uw kind veilig, snel en met aandacht voor het kind.

Ook vervoert Taxi X-Cellent u graag als u op vakantie of op zakenreis gaat. De taxi rijdt op het afgesproken tijdstip voor, u hoeft alleen maar in te stappen en u begint ontspannen aan uw zakenreis of vakantie. Taxi X-Cellent rekent voor luchthavenvervoer vaste tarieven die u terug kunt lezen op onze website.

Een taxi in Leiden vinden is niet zo moeilijk. Maar in het zakenleven gaat u voor kwaliteit. De zakelijke markt vindt haar taxi in Leiden dan ook bij Taxi-Xcellent. Wij vervoeren zakenmensen door op weg naar een vergadering of congres, of daar heel Europa als het moet. Wat u in het zakenleven ook tegen zult komen. Een ding weet u zeker: de beste taxi in Leiden is Taxi X-Cellent.

Hoogachtend,Team Taxi X-Cellent