ClickCease Taxi Roelofarendsveen Schiphol Actie € 40 - Taxi X-Cellent

Gezondheid en veiligheid staan bij Taxi X-Cellent voorop

De gezondheid en veiligheid van onze passagiers en chauffeurs hebben bij ons de hoogste prioriteit. Inmiddels heeft het coronavirus (COVID-19) een stevige invloed op het dagelijks leven. Onze chauffeurs doen hun uiterste best om iedereen veilig en gezond naar hun bestemming te brengen.

Om ervoor te zorgen dat Taxi X-Cellent een uitstekende manier van reizen blijft, nemen we de volgende maatregelen:

- Het dagelijks grondig schoonmaken van onze voertuig met desinfecterende schoonmaakmiddel.
- Het dragen van handschoenen.
- Het opvolgen van gezondheidsaanbevelingen van de WHO en het RIVM.

Kijk voor meer informatie rondom de symptomen en preventie op de website van het RIVM. Wij hopen u snel weer terug te zien in een van onze taxi’s.

Update 09-05-2020 een aantal voertuigen van ons wagenpark zijn voorzien van Plexiglas om de veiligheid voor ons en de klanten te waarborgen.


plexiglas taxi xcellent

Ons werkgebied
Actief in Leiden en Omstreken!

Taxi Roelofarendsveen

Taxi Roelofarendsveen nodig? Bent u op zoek naar optimale service en een taxibedrijf dat altijd op tijd is, dan is vervoer met Taxi X-Cellent het taxibedrijf wat u zoekt.

Taxi Roelofarendsveen is onderdeel van X-Cellent en biedt u optimale service om zorgeloos te kunnen reizen. Naast particulier vervoer vervoeren wij u ook graag zakelijk van en naar Roelofarendsveen.

Wanneer u zich wil verplaatsen binnen Roelofarendsveen of van en naar de omgeving van Roelofarendsveen, neem dan contact op met Taxi Roelofarendsveen en laat ons u veilig en snel vervoeren tegen een zeer schappelijke prijs! 

Onze chauffeurs zijn professionele taxi chauffeurs die discreet en betrouwbaar zijn. U zult comfortabel en rustig met ons reizen. Laat u verrassen door onze optimale service.

Taxi Roelofarendsveen voordelen:

  • Wij staan altijd voor u klaar.
  • Wij zijn de beste in taxi vervoer.
  • Wij zijn altijd op tijd en overal.
  • Wij zijn discreet en betrouwbaar.

Taxi Roelofarendsveen wagenpark

Bij Taxi X-Cellent hebben we een ruime wagenpark van 7 auto’s waarmee wij u zowel privé, zakelijk of per groep kunnen vervoeren van of naar uw bestemming. Maar ook voor congresvervoer kunt u bij ons terecht.

Taxi Roelofarendsveen Schiphol

Bij ons staat u centraal en ook voor uw vervoer van en naar Schiphol kunt u bij ons terecht. Wij hebben hiervoor een simpel en gemakkelijk formulier online gezet waarmee u uw Taxi Roelofarendsveen Schiphol kunt reserveren.

Actie Tarief van en naar Schiphol nu € 40,-

Voor boeken bel 071-576 28 93 of boek taxi roelofarendsveen online.