ClickCease Taxi Roelofarendsveen Schiphol Actie € 40 - Taxi X-Cellent

Gezondheid en veiligheid staan bij Taxi X-Cellent voorop

De gezondheid en veiligheid van onze passagiers en chauffeurs hebben bij ons de hoogste prioriteit. Inmiddels heeft het coronavirus (COVID-19) een stevige invloed op het dagelijks leven. Onze chauffeurs doen hun uiterste best om iedereen veilig en gezond naar hun bestemming te brengen.

Om ervoor te zorgen dat Taxi X-Cellent een uitstekende manier van reizen blijft, nemen we de volgende maatregelen:

- Het dagelijks grondig schoonmaken van onze voertuig met desinfecterende schoonmaakmiddel.
- Het dragen van handschoenen.
- Het opvolgen van gezondheidsaanbevelingen van de WHO en het RIVM.

Kijk voor meer informatie rondom de symptomen en preventie op de website van het RIVM. Wij hopen u snel weer terug te zien in een van onze taxi’s.

Ons werkgebied
Actief in Leiden en Omstreken!

Taxi Roelofarendsveen

Taxi Roelofarendsveen nodig? Bent u op zoek naar optimale service en een taxibedrijf dat altijd op tijd is, dan is vervoer met Taxi X-Cellent het taxibedrijf wat u zoekt.

Taxi Roelofarendsveen is onderdeel van X-Cellent en biedt u optimale service om zorgeloos te kunnen reizen. Naast particulier vervoer vervoeren wij u ook graag zakelijk van en naar Roelofarendsveen.

Wanneer u zich wil verplaatsen binnen Roelofarendsveen of van en naar de omgeving van Roelofarendsveen, neem dan contact op met Taxi Roelofarendsveen en laat ons u veilig en snel vervoeren tegen een zeer schappelijke prijs! 

Onze chauffeurs zijn professionele taxi chauffeurs die discreet en betrouwbaar zijn. U zult comfortabel en rustig met ons reizen. Laat u verrassen door onze optimale service.

Taxi Roelofarendsveen voordelen:

  • Wij staan altijd voor u klaar.
  • Wij zijn de beste in taxi vervoer.
  • Wij zijn altijd op tijd en overal.
  • Wij zijn discreet en betrouwbaar.

Taxi Roelofarendsveen wagenpark

Bij Taxi X-Cellent hebben we een ruime wagenpark van 7 auto’s waarmee wij u zowel privé, zakelijk of per groep kunnen vervoeren van of naar uw bestemming. Maar ook voor congresvervoer kunt u bij ons terecht.

Taxi Roelofarendsveen Schiphol

Bij ons staat u centraal en ook voor uw vervoer van en naar Schiphol kunt u bij ons terecht. Wij hebben hiervoor een simpel en gemakkelijk formulier online gezet waarmee u uw Taxi Roelofarendsveen Schiphol kunt reserveren.

Actie Tarief van en naar Schiphol nu € 40,-

Voor boeken bel 071-576 28 93 of boek taxi roelofarendsveen online.