Ons werkgebied
Actief in Leiden en Omstreken!

Taxi in Noordwijk

Wij van Taxi X-Cellent rijden dagelijks door heel Nederland, maar zijn voornamelijk actief in de regio van Leiden en omstreken. Hieronder valt natuurlijk ook onze taxi Noordwijk service. Bent u op zoek naar persoonlijk en compleet verzorgd transport voor zowel individuen als groepen? Dan bent u bij Taxi X-Cellent aan het juiste adres.

Want niet alleen brengen wij klanten met grote tevredenheid van A naar B, we hanteren scherpe prijzen en beschikken over de beste service. Wilt u nu meer weten over onze taxi Noordwijk, en wat wij van Taxi X-Cellent te bieden hebben? Hieronder hebben wij opgesomd wat ons zo uniek en onderscheidend maakt.

Waarom u voor Taxi X-Cellent kiest

Het is geen geheim dat er tegenwoordig veel taxi services zijn, dat geldt ook voor de taxi Noordwijk. Het probleem is echter dat veel van onze competitie niet voldoet aan de standaard die men verwacht bij een goed taxivervoer. Wij van Taxi X-Cellent garanderen dan ook complete tevredenheid omdat wij de focus blijven leggen op wat u wilt:

  • Luxe wagens die van alle comfort voorzien zijn
  • Welbeschaafd personeel dat opgeleid is
  • Scherpe prijzen en een flexibel bedrijf

Om hier aan te voldoen gebruiken wij bijvoorbeeld alleen de beste wagens. Zo zijn de meeste van onze taxi’s de Mercedes E-klasse, een luxe wagen die zelfs in de taxiwereld bekend staat als de crème-de-la-crème. Ook vindt u bij ons de Chrysler 300c, één van de meest statige en deftige wagens ooit gemaakt. Dit zijn allen wagens die niet alleen voorzien zijn van alle luxes en voorzieningen, ze geven ook nog eens status en allure aan uw rit en opkomst.

Het personeel van Taxi X-Cellent zet zich iedere dag voor u in. Dit blijkt niet alleen uit hun vlotte doch veilige rijstijl, dit wordt duidelijk vanaf het eerste moment. Onze chauffeurs zijn namelijk getraind om u zo goed mogelijk te helpen. Zo halen ze u persoonlijk op, helpen u met uw bagage, en helpen u zelfs met het in- en uitstappen uit de taxi mocht u dit willen.

Allerlaatst hanteren wij scherpe prijzen. Dit geld niet alleen voor onze normale ritten, maar ook voor bijvoorbeeld ons Schiphol vervoer. Hierover later meer

Taxi Noordwijk voor individuen tot groepen

Niet ieder gezelschap past in een Mercedes E-klasse. Alhoewel het een ruime wagen is, is het simpelweg geen wagen voor grote groepen. Hiervoor bezitten wij de Mercedes Viano, alle luxe en comfort die je mag verwachten van dit luxe Duitse merk, maar dan met ruimte voor 7 personen inclusief bagage.
Is uw reisgroep groter dan in één personenbus past? Neem dan tevoren contact met ons op, dan regelen wij dat er genoeg voertuigen bij u voor komen rijden.

Schiphol taxi service nu voor een vaste tarief van € 65,-

Een taxi Noordwijk wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt om naar Schiphol te reizen. En dat is niet gek gezien de tarieven die op vliegvelden worden gerekend voor parkeren. Een taxirit met een taxi Noordwijk naar Schiphol is een stuk comfortabeler omdat:

  • U zelf niet hoeft te rijden
  • Geen rijen voor de garage
  • Geen lange wandelingen naar uw check-in balie; u stapt direct bij de ingang van Schiphol uit
  • Het in vele gevallen goedkoper is om een taxi naar Schiphol te nemen dan de auto te parkeren in één van de garages.

Deze service geldt niet alleen voor Schiphol, ons personeel rijdt u graag naar uw geprefereerde vliegveld zoals Rotterdam Airport.

Vragen? Laat het ons van Taxi X-Cellent weten!

Als u binnenkort een taxi Noordwijk nodig heeft, dan is het waarschijnlijk nu wel duidelijk waarom wij van Taxi X-Cellent de beste keuze voor u zijn. Mocht u toch nog een vraag hebben over ons of onze taxi service, of heeft u een speciale wens voor uw taxirit, dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier, u kunt ons bereiken op ons telefoonnummer, of u kunt ons een mail sturen.