Ons werkgebied
Actief in Leiden en Omstreken!

Taxi in Rijnsburg

Woont u in Rijnsburg of omgeving en heeft u binnenkort een taxi Rijnsburg nodig? Dan zijn wij van Taxi X-Cellent de keuze voor u. Met jarenlange ervaring, luxe wagens en getraind personeel rijden wij dagelijks mensen vanuit Rijnsburg en omstreken met een glimlach van A naar B. Het is dan ook geen wonder dat wij al tijden bekend staan als één van de beste keuzes als het gaat om taxivervoer.

Wilt u nu meer weten over onze taxi service, en of Taxi X-Cellent een passende keuze is voor u? Wij hebben de belangrijkste aspecten van onze service op een rijtje gezet.

 

Waarom u voor Taxi X-Cellent kiest

Er is tegenwoordig een grote keuze aan taxi services in Nederland. Toch weten wij ons iedere dag te onderscheiden door ons te richten op de dingen die wij belangrijk vinden in een taxi Rijnsburg en taxivervoer in het algemeen:

  • Chauffeurs die altijd aan uw reiservaring denken
  • Luxe wagens die echt comfort bieden
  • Scherpe prijzen die toegankelijke zijn voor iedereen
  • Persoonlijke service op maat voor speciale wensen

Al onze chauffeurs zijn getraind om uw reis zo prettig mogelijk te laten verlopen. Zo halen ze u op, laden uw bagage in, en helpen u zelfs met het in- en uitstappen mocht u dat wensen. Meestal zal dit niet nodig zijn, want al onze taxi’s zijn luxewagens zoals de Mercedes E-klasse en Viano. Deze beschikken over een prettige instaphoogte, veel beenruimte, lederen bekleding en natuurlijk over airco.

Daarnaast zorgen wij er voor dat onze prijzen zo scherp mogelijk zijn. Dit geldt voor ieder type taxivervoer dat u bij ons gebruikt. Heeft u een speciale wens met betrekking tot uw reis, de tussenstops of het gezelschap waarmee u reist? Neem dan contact met ons op voor de taxi rit, wij werken dan samen met u om de reis zo perfect mogelijk te laten verlopen.

 

Taxi Rijnsburg voor individuen tot groepen

We benoemden het net al even, maar wij van Taxi X-Cellent bieden zowel personenvervoer als groepsvervoer aan bij onze taxi Rijnsburg. Onze Mercedes Viano personenbussen bieden ruimte voor 7 personen inclusief bagage.

Is uw gezelschap groter dan 7 man? Dan kunnen wij ook langskomen met meerdere taxi’s. Neem in dit geval eerst contact met ons op zodat we de juiste wagens paraat kunnen zetten.

 

Schiphol taxi service nu voor een vaste tarief van € 59,-

We zien dat steeds meer mensen gebruik maken van een taxi service om van en naar Schiphol te reizen. Zo gebruiken mensen een taxi Rijnsburg om de wachttijden, lange loopafstanden en dure parkeertarieven te mijden. Dankzij onze scherpe prijzen is taxivervoer naar Schiphol met Taxi X-Cellent in vele gevallen goedkoper dan de parkeerkaart, vooral als u met meerdere wagens zou reizen.

Wij rijden ook op andere vliegvelden zoals Rotterdam Airport.

 

Interesse in de taxi service van Taxi X-Cellent?

Klinkt onze taxi service nu aantrekkelijk, en wilt u hier binnenkort gebruik van maken? Neem dan contact met ons op om uw taxi Rijnsburg in te plannen. Dit kan door ons te bellen, het contactformulier op onze website in te vullen, of door ons een mail te sturen. U kunt ons via deze kanalen ook bereiken met vragen, of voor speciale wensen omtrent uw taxirit. Alle contactinformatie kunt u vinden op onze contactpagina.