Zakelijk vervoer
De beste keuze op het gebied van zakelijk vervoer in regio Leiden en omstreken.

Zakelijk vervoer met Taxi X-Cellent

Bent u voor uw werk veel onderweg, dan zijn wij van Taxi X-Cellent de beste keuze op het gebied van zakelijk vervoer in regio Leiden en omstreken. Wij verzorgen op maat gemaakt zakelijk vervoer voor alle zakenmensen die ongestoord naar hun werk, congres, speciale aangelegenheden en luchthavens willen reizen.

Taxi X-Cellent zet alleen professionele chauffeurs in met ruime ervaring, zowel op het gebied van rijvaardigheid als andere aspecten van het vervoer. Zo hebben ze een nette uitstraling en zullen ze er alles aan doen om uw zakelijk vervoer zo prettig mogelijk te maken.

Alle chauffeurs zijn gecertificeerd en strak gekleed. Ze weten allen als geen ander hoe ze discreet te werk moeten gaan, en rijden u graag rond in één van onze luxe wagens – zo bestaat ons wagenpark enkel uit de beste merken, BMW, Mercedes Benz en Chrysler. Met onze strak geklede chauffeurs en luxe uitgeruste bolides kunt u prima voor de dag komen. Een luxe uitstraling is dan ook één van de kernwaardes van Taxi X-Cellent.

Werken en ontspannen met onze zakelijke taxi Leiden

Moet u voor uw werk veel rondreizen van locatie naar locatie? Dan is vervoer op maat essentieel. Wij zetten ons in om ons taxi vervoer naadloos aan te laten sluiten met uw zakelijke behoeften. Zo zorgen wij er voor dat wij altijd op tijd klaarstaan om onze gasten te ontvangen.

Moet u of een zakelijke relatie opgehaald worden van Schiphol voor een taxi service vanaf het vliegveld? Dan staan wij in de aankomsthal klaar om onze klanten te ontvangen. Wij zorgen er voor dat u nooit hoeft te wachten. Onze schiphol taxi service biedt daarom alle mogelijkheden.

Vaak is onze taxirit het enige moment van uw dag dat u de tijd hebt om andere dingen te doen. Onze wagens en onze chauffeurs bieden u dan ook de mogelijkheid om tijdens onze taxiritten even tot rust te komen, uw mail te checken of een telefoontje te plegen. Natuurlijk werken onze chauffeurs discreet, uw rit bij Taxi X-Cellent staat helemaal in het teken van u.

Zakelijk vervoer kosten en betaling

Wij zetten ons in bij Taxi X-Cellent om zo flexibel mogelijk te zijn. Op deze manier sluit onze taxi service perfect aan op de wensen van uw zakelijk transport in en rondom Leiden. Wij proberen dan ook de scherpst mogelijke prijzen te hanteren voor de meest luxe ervaring.

Daarnaast zijn er verschillende manieren waarop u bij ons kunt betalen. Heeft u een enkele zakelijk vervoer nodig, dan kunt u deze direct via onze website boeken en betalen. U kunt ons ook altijd bellen, en er is natuurlijk de mogelijkheid om ter plekke te betalen, zelfs met creditkaart.

Als vast klant kunnen wij zelfs een betaalregeling treffen waarbij wij een persoonlijke rekening voor u openen. Dat is wel zo handig als het gaat om zakelijk vervoer.

U kunt ook bij ons een gratis klantenkaart aanvragen, hiermee krijgt u iedere rit een vaste korting. Meer weten? Kijk op onze website voor meer informatie. U vindt onze contactgegevens op onze contactpagina.

Bekijk ook: Taxi leiden en School vervoer