Zakelijk vervoer

Direct naar

Ons kantoor

 Prins Clauspad 4
      2316 EW Leiden

(+31) 715762893

info@taxi-xcellent.nl

(+31) 631900727 (whatsapp)

24/7 bereikbaar

Zakelijk vervoer

Snel, veilig, betrouwbaar, punctuele en discreet vervoer

Voor uw zakelijk taxi vervoer in Leiden en in de omgeving bent u bij ons aan het juist adres. Wij verzorgen zakelijk vervoer voor alle zaken mensen die ongestoord naar hun werk, vergadering, congres, speciale gelegenheden en luchthavens willen reizen.

Al onze chauffeurs hebben een ruime ervaring. Niet alleen op de weg, maar met alle aspecten van het zakelijk vervoer.

Naast Schipholvervoer specialiseert Taxi X-Cellent zich in diverse aspecten van zakelijke dienstverlening binnen het taxivervoer. Zo zijn onze gecertificeerde chauffeurs discreet en zakelijk gekleed en kunt u in onze goed onderhouden luxe wagens – denk aan een BMW, Mercedes Benz of Chrysler – prima voor de dag komen. Dat is de basis.

Werken en ontspannen

Belangrijker: onze service en de diensten die wij u kunnen bieden sluiten naadloos aan op uw zakelijke behoeften. Zo wachten wij uw klanten op in de aankomsthal van Schiphol en begeleiden wij hen naar de lobby van het hotel. Heeft u afspraken op verschillende locaties? Stap in bij Taxi X-Cellent en rust even uit tussen de bedrijven door, pleeg een telefoontje of bereid u voor op een presentatie: bij ons krijgt u alle rust en ruimte op de achterbank om uw ding te doen. Wij doen de onze!

Welverdiende afleiding

Heeft u een zakenrelatie op bezoek die wel wat afleiding kan gebruiken? Even er tussenuit met Taxi X-Cellent: onze chauffeurs verzorgen met plezier een citytour – afgestemd op uw wensen. Onze chauffeurs spreken zowel goed Nederlands als Engels: uw buitenlandse gasten, klanten of zakenpartners zijn bij ons in goede handen.

Ondernemen: uw vak én het onze!

Om de samenwerking zo makkelijk en efficiënt te laten verlopen als mogelijk, bespreken we vooraf uw wensen en maken we afspraken over de gewenste manier van samenwerken. Zo is het mogelijk een samenwerking aan te gaan op contractbasis, kunt u (tegen 5% toeslag) met alle gangbare creditcards betalen of de gemaakte kosten via uw rekening overmaken. En uiteraard denken wij graag met uw mee over hoe wij wie, wanneer, waar het beste kunnen ophalen of afzetten.

Informeer snel naar de mogelijkheden en het gemak wat Taxi Service X-Cellent úw bedrijf kan bieden!

Goed om te weten....

Betaalmogelijkheden
We hebben 4 manieren waarop je bij ons kan betalen. Contant, per PIN/Creditcard, online via iDeal of op rekening (op rekening kan alleen bij goedkeuring door onze afdeling administratie).
Koffers
Ophaalprocedure Schiphol

X-Cellent, Bekend in de Regio, Betrouwbaar & Veilig

Contact

 Prins Clauspad 4
      2316 EW Leiden

(+31) 715762893

info@taxi-xcellent.nl

(+31) 631900727 (whatsapp)

24/7 bereikbaar

Bel mij terug