Ons werkgebied
Actief in Leiden en Omstreken!

Taxi Hoogmade

Woont u in Hoogmade of omstreken, of heeft u binnenkort een taxi Hoogmade nodig? Dan zijn wij van Taxi X-Cellent de beste keuze! Als taxiservice zijn wij uitgegroeid tot één van de bekendste namen in de regio, en vervoeren iedere dag onze klanten met een lach. Er zijn verschillende redenen waarom Taxi X-Cellent excelleert boven alle andere taxi vervoer bedrijven. Wilt u meer weten over onze taxiservice als taxi Hoogmade? Hieronder vindt u de belangrijkste informatie.

 

Waar wij van Taxi X-Cellent voor staan

Wij zijn niet alleen actief als taxi Hoogmade, maar werken in de gehele regio Leiden en omstreken. In deze competitieve markt blijven wij strijden om u de beste service te leveren. Dit doen wij op verschillende manieren. Zo zorgen wij er voor dat onze auto’s zo luxe mogelijk zijn uitgerust en zo comfortabel mogelijk rijden. Wij maken dan ook alleen gebruik van de beste wagens die verkrijgbaar zijn, natuurlijk voorzien van alle voorzieningen zoals leren bekleding en airco. Al ons personeel is getraind in klantafhandeling, en dit merkt u tijdens uw reis. Zo halen onze chauffeurs u persoonlijk op, op een door u aangegeven moment en locatie. Ze helpen u met het inladen van uw bagage mocht u deze bij u hebben, en zullen u waar nodig helpen met in- en uitstappen.

 

Groepsvervoer en personenvervoer voor taxi Hoogmade

Bij Taxi X-Cellent beschikken wij over verschillende wagens, zowel personenwagens als groepsbussen. Onze personenwagens zijn voornamelijk Mercedes E-klasse, één van de meest luxe wagens ooit gemaakt. Daarnaast beschikken we over de Chrysler 300c, een echt statige bolide met aanzien. Reist u in groepen, dan komen wij u graag ophalen met één van onze Mercedes Viano’s. Dit zijn luxe personenbussen die comfortabel ruimte bieden aan ruim 7 personen plus bagage. Heeft u een groter gezelschap, dan komen we gewoon met meerdere voertuigen langs. Het is aan te raden om vervoer van grote groepen tijdig in te plannen.

 

Taxivervoer van of naar Schiphol nu voor € 55,-

Een steeds groter deel van de taxigebruikers reizen tegenwoordig per taxi naar Schiphol. Dit geldt ook voor taxi Hoogmade gebruikers. En dat is eigenlijk heel logisch, de parkeerkosten op Schiphol zijn gigantisch, en vaak moet er een lang stuk gelopen worden voordat mensen van de parkeerplaats op het vliegveld zijn. Hier komt de taxiservice van Taxi X-Cellent bij kijken. Wij kunnen u tegen een scherp tarief naar Schiphol toe brengen, en kunnen u gemakkelijk bij de deur afzetten. Onze chauffeurs zorgen er voor dat uw bagage veilig wordt ingeladen, vervoerd en laden het natuurlijk ook weer uit. Op deze manier kunt u stressvrij reizen, en hoeft u zich nergens zorgen over te maken tijdens het transport. Onze prijzen voor dit Schiphol taxivervoer zijn zo scherp, dat het in bijna alle gevallen goedkoper is dan parkeren. Natuurlijk halen we u ook graag weer persoonlijk op zodra u weer in Nederland landt. Deze taxi service is ook beschikbaar voor bijvoorbeeld vliegveld Rotterdam.

 

Interesse in de taxi service van Taxi X-Cellent?

Heeft u interesse in het taxivervoer van Taxi X-Cellent en heeft u binnenkort een taxi Hoogmade nodig? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Dit kan via de mail, u kunt ons bellen, of u kunt het contactformulier invullen. Al deze informatie kunt u terugvinden op onze contactpagina. U kunt deze kanalen ook gebruiken wanneer u een vraag heeft of wanneer u speciale wensen heeft voor een in te plannen rit.