Ons werkgebied
Actief in Leiden en Omstreken!

Taxi in Voorhout

Woont u in Voorhout of omstreken en heeft u een taxi Voorhout nodig, dan rijden wij van Taxi X-Cellent graag bij u voor. Onze luxe wagens en getrainde chauffeur brengen u in een handomdraai comfortabel naar uw bestemming. Wij zijn dan ook niet alleen actief als taxi Voorhout, wij rijden dan ook vanuit heel Leiden en omstreken. Bent u benieuwd wat Taxi X-Cellent voor u kan betekenen, wij hebben alles wat u moet weten over onze taxi Voorhout service op een rijtje gezet. Mocht u specifieke vragen of wensen hebben, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Waar staat Taxi X-Cellent voor?

Wij van Taxi X-Cellent hebben uw reiservaring bovenaan onze prioriteitenlijst staan. Al onze chauffeurs en medewerkers zijn getraind om u zo goed mogelijk te helpen. Onze chauffeurs halen u persoonlijk op, en nemen uw eventuele bagage mee en laden deze in. Mocht er hulp nodig zijn bij het instappen en/of uitstappen, dan helpen we hier natuurlijk graag bij. Ieder van onze wagens zijn luxe bekleed en voorzien van alle accessoires die men kan verwachten in een taxi. De instaphoogte is precies goed, zodat uw reiscomfort altijd optimaal is. Onze ritten zullen altijd de snelste route nemen tenzij de klant aangeeft een bepaalde route te willen volgen, bij ons kan bijna alles besproken en geregeld worden. Natuurlijk is onze taxi service 100% discreet.

 

Taxi Voorhout voor individuen en groepen

Bij Taxi X-Cellent willen wij graag iedereen kunnen vervoeren. Dit doen wij niet alleen door onze prijzen zo scherp mogelijk te houden, maar ook door de verschillende soorten wagens in te zetten zodat wij zowel individuen (en een paar mensen) op kunnen halen, maar ook gehele groepen. Zo gebruiken wij voor ons normale taxiservice meerdere Mercedes E-klasse, één van de meest luxe auto’s ooit gemaakt. Ook beschikken wij over een Chrysler 300c, een auto met een statige uitstraling. Voor groepsvervoer beschikken wij over meerdere Mercedes Viano’s, luxe personenbussen die ruimte bieden voor wel 7 mensen. Bij grotere gezelschappen kunnen we natuurlijk met meerdere wagens voor komen rijden.

 

Taxivervoer van of naar Schiphol nu voor een vaste tarief van € 59,-

Parkeren rondom of zelfs op Schiphol is tegenwoordig bijna niet meer te betalen. Het is dan ook niet gek dat heel veel mensen gebruik maken van taxivervoer om op het vliegveld komen. Een taxi service kan u namelijk letterlijk voor de deur afzetten. Wij van Taxi X-Cellent rijden dagelijks mensen naar Schiphol om exact deze reden. Heel veel mensen gebruiken onze taxi Voorhout om naar Schiphol te reizen. Daarbij zit een groot voordeel: onze taxi rit is in bijna alle gevallen goedkoper dan parkeren op het vliegveld. En zodra u weer geland bent in Nederland, halen wij u graag weer op.

 

Interesse in de taxi service van Taxi X-Cellent?

Wilt u nu graag een taxi Voorhout bij ons bestellen? Dan kun u op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u ons een e-mail sturen, kunt u ons bellen, of kunt u ons contactformulier invullen. Al deze informatie vindt u op onze contactpagina. Heeft u andere vragen over onze taxi service, of wat wij voor uw specifieke situatie kunnen betekenen? Dan raden wij u aan om ons te bellen of het contactformulier te gebruiken. Hopelijk komen wij dan binnenkort voorrijden met onze taxi Voorhout.