VIP vervoer
Wij rijden al jaren klanten met een hoog profiel rond, en weten dan ook als geen ander wat er komt kijken bij luxe vervoer.

VIP Vervoer met Taxi X-Cellent

VIP vervoer is voor iedereen die in complete luxe rondgereden wordt naar hun bestemming, en voor wanneer u uw speciale zakelijke relaties wilt imponeren tijdens hun bezoek of activiteit. Wij van Taxi X-Cellent rijden al jaren klanten met een hoog profiel rond, en weten dan ook als geen ander wat er komt kijken bij luxe vervoer.

Wilt u meer weten over onze VIP vervoer service? Wij hebben de belangrijkste aspecten van onze VIP taxi op een rij gezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent bij Taxi X-Cellent, en waarom wij al tijden de eerste keuze zijn van heel veel belangrijke klanten.

Waarom wij uw keuze zijn voor taxi Leiden

Als het gaat om VIP vervoer met een taxi Leiden, dan staat er twee waardes centraal: Service & Uitstraling.

Van het begin af aan hebben wij bij Taxi X-Cellent dit de pilaren gemaakt van onze kernwaardes. Dit is dan ook terug te vinden in heel veel aspecten van ons dagelijks doen en laten.

Onze chauffeurs zijn niet alleen voortreffelijke bestuurders die allen gecertificeerd zijn, ze zijn allemaal getraind in service en klantafhandeling. Daarnaast spreken ze vloeiend Nederlands en Engels.

Ze weten precies hoe ze klanten het beste kunnen ondersteunen om hun reis zo comfortabel mogelijk te maken. Zo halen ze u persoonlijk op en laden uw bagage in. Vervolgens kunt u heerlijk ontspannen terwijl ze u vlot en discreet naar uw bestemming brengen. U kunt onderweg gemakkelijk uw mail afhandelen, bellen of ander werk verzetten, maar u kunt natuurlijk ook even helemaal tot rust komen voor uw volgende afspraak.

Als het gaat om VIP vervoer, dan zorgen wij er voor dat uw taxi Leiden de meest luxe uitstraling en ervaring heeft. Zo rijden wij immer met de beste wagens, zoals de Mercedes E-klasse en de Chrysler 300C. Al onze wagens zijn natuurlijk uitgerust met lederen bekleding, airco en andere extra’s die u moet kunnen verwachten van luxe vervoer geschikt voor high class evenementen.

Luxe VIP Vervoer op maat

Luxe vervoer wordt gebruikt voor veel verschillende aangelegenheden. Niet alleen zakelijke afspraken maar ook sociale evenementen zoals premières en gala’s zijn uitgelegen momenten om te pronken met VIP vervoer.

Omdat het vaak gaat om hele specifieke aangelegenheden komen er ook specifieke wensen bij kijken. Taxi X-Cellent denkt graag met u mee hoe wij uw reis perfect kunnen maken. Moet een VIP opgehaald worden van Schiphol, dan kan onze chauffeur in de aankomstterminal met een persoonlijk naambord klaarstaan. Moet uw VIP vervoer op een discrete manier langs meerdere locaties op één dag of avond? Wij rijden u graag de hele dag rond en kunnen zo discreet mogelijk als gewenst werken. Neem contact met ons op via ons contact formulier, stuur ons een mail of bel ons, dan zullen we samen uw reis en speciale wensen inplannen.