Zorgvervoer
Zorgvervoer van Taxi X-Cellent is geschikt voor iedereen die zonder stress en moeite op hun bestemming aan wilt komen.

Zorgvervoer in Leiden met Taxi X-Cellent

Taxi X-Cellent werkt samen met verschillende zorginstellingen en zorgbehoevenden om een zo comfortabel en spoedig mogelijk zorgvervoer te leveren. Wij rijden dagelijks mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking rond door de gehele regio met onze taxi Leiden, en rijden door heel Nederland voor kliniek- en ziekenhuis bezoeken.

Zorgvervoer van Taxi X-Cellent is geschikt voor iedereen die zonder stress en moeite op hun bestemming aan wilt komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan revaliderende patiënten en senioren die geen auto meer kunnen rijden, maar ook aan personen die vanuit het ziekenhuis weer naar huis willen gaan, maar geen auto mogen rijden in verband met sufheid en een verminderd reactievermogen door aandoen van medicatie.

Altijd gemakkelijk op uw bestemming aankomen met onze taxi Leiden

Onze ziekenhuis taxi en ouderen vervoer heeft zijn standplaats in regio Leiden, waardoor wij voornamelijk actief in dit gebied. Reist u vanuit Leiden en omgeving of moet u juist hier eindigen, dan is het een logische keuze om gebruik te maken van onze service.

Wij doen er namelijk alles aan om uw reiservaring zo prettig mogelijk te maken. Zo rijden wij in de meest luxe en comfortabele wagens zoals de Mercedes E-klasse, maar ook in personenbussen zoals de Mercedes Viano en V-Klasse. Hierdoor kunnen wij ongeacht uw situatie transport leveren dat het beste bij u past.

Ons personeel is niet alleen uiterst bekwaam als chauffeur, ze zetten graag die extra stap om uw ervaring net dat beetje extra te geven. Zo halen ze u persoonlijk op, nemen graag uw bagage van u over, en helpen u waar gewenst met het veilig in en uitstappen. Daarnaast hebben al onze wagens een prettige instaphoogte, en beschikken ze over luxe extra’s zoals lederen bekleding, airco, navigatie en meer.

Al deze aspecten zorgen er voor dat u een prettige reis kan hebben van of naar het ziekenhuis, kliniek, huisarts of andere zorginstellingen. Natuurlijk wachten wij tijdens uw bezoek graag zodat u na afloop direct weer naar huis kunt. Met zorgvervoer bij Taxi X-Cellent hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer en autorijden, dat doen wij voor u zodat u zich kan focussen op de dingen die echt belangrijk zijn.

Zorgvervoer op maat met uw persoonlijke taxi Leiden

Wij zien vaak dat zorgvervoer voor ieder persoon anders is. Of u nu een gebroken been heeft, verslechterd zicht heeft of last heeft van een andere aandoening, wij willen u zo goed mogelijk bijstaan. Daarom bieden wij bij Taxi X-Cellent ook een persoonlijke aanpak met een taxi Leiden op maat.

Heeft u speciale wensen of omstandigheden waar wij rekening mee moeten houden tijdens uw zorgvervoer? Dan kunt u het beste vooraf contact met ons opnemen. Dit kunt u doen via de telefoon, mail of via ons contactformulier. Al deze informatie is terug te vinden op onze contactpagina.