ClickCease Taxi steden tarieven - Taxi X-Cellent

Gezondheid en veiligheid staan bij Taxi X-Cellent voorop

De gezondheid en veiligheid van onze passagiers en chauffeurs hebben bij ons de hoogste prioriteit. Inmiddels heeft het coronavirus (COVID-19) een stevige invloed op het dagelijks leven. Onze chauffeurs doen hun uiterste best om iedereen veilig en gezond naar hun bestemming te brengen.

Om ervoor te zorgen dat Taxi X-Cellent een uitstekende manier van reizen blijft, nemen we de volgende maatregelen:

- Het dagelijks grondig schoonmaken van onze voertuig met desinfecterende schoonmaakmiddel.
- Het dragen van handschoenen.
- Het opvolgen van gezondheidsaanbevelingen van de WHO en het RIVM.

Kijk voor meer informatie rondom de symptomen en preventie op de website van het RIVM. Wij hopen u snel weer terug te zien in een van onze taxi’s.

Update 09-05-2020 een aantal voertuigen van ons wagenpark zijn voorzien van Plexiglas om de veiligheid voor ons en de klanten te waarborgen.


plexiglas taxi xcellent

Steden
Een taxi van en of naar een andere stad vaste steden tarieven

Steden tarieven

Een taxi van en of naar een andere stad vanaf Leiden of naar leiden vanaf een andere plaats, wij werken met vaste tarieven. De meter gaat wel altijd aan. Komt de meter lager uit, betaalt u het metertarief.

 

 

Van naar Luxe Taxi Luxe Bus
Regio Leiden
Amsterdam va € 85 va € 95
Regio Leiden Den Haag va € 40 va € 50
Regio Leiden Rotterdam va € 80 va € 90
Regio Leiden Utrecht va € 85 va € 95

 

Tarieven incl. BTW vanuit de stadsregio: Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Warmond, Rijnsburg, Sassenheim, Lisse, Voorhout, Katwijk, Noordwijk, Voorschoten, Wassenaar. Overige plaatsen op aanvraag!

 

 

Om gebruik te maken van onze Schiphol tarieven dient u minimaal 3 uur van te voren te reserveren. Staat uw woonplaats er niet bij ? Bel dan ons gerust op voor een prijsopgave 071 - 576 28 93

Bij ons kunt u online een taxi boeken. Ter controle bellen ontvangt u een bevestigingsmail. Uw taxi centrale in Leiden en omgeving.

 

Voor bedrijven hanteren wij andere vaste tarieven, op rekening rijden is dan eventueel ook mogelijk voor meer informatie en tarieven stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.