ClickCease Algemene voorwaarden - Taxi X-Cellent

Gezondheid en veiligheid staan bij Taxi X-Cellent voorop

De gezondheid en veiligheid van onze passagiers en chauffeurs hebben bij ons de hoogste prioriteit. Inmiddels heeft het coronavirus (COVID-19) een stevige invloed op het dagelijks leven. Onze chauffeurs doen hun uiterste best om iedereen veilig en gezond naar hun bestemming te brengen.

Om ervoor te zorgen dat Taxi X-Cellent een uitstekende manier van reizen blijft, nemen we de volgende maatregelen:

- Het dagelijks grondig schoonmaken van onze voertuig met desinfecterende schoonmaakmiddel.
- Het dragen van handschoenen.
- Het opvolgen van gezondheidsaanbevelingen van de WHO en het RIVM.

Kijk voor meer informatie rondom de symptomen en preventie op de website van het RIVM. Wij hopen u snel weer terug te zien in een van onze taxi’s.

Update 09-05-2020 een aantal voertuigen van ons wagenpark zijn voorzien van Plexiglas om de veiligheid voor ons en de klanten te waarborgen.


plexiglas taxi xcellent

Algemene voorwaarden
Onze voorwaarden zijn gelijk aan die van de KNV (Koninklijk Vervoer Nederland)

U beter van dienst te kunnen zijn


Teneinde onze klanten beter van dienst te kunnen zijn kunt u hier onze algemene voorwaarden inzien klik hier. Deze voorwaarden zijn gelijk aan die van de KNV (Koninklijk Vervoer Nederland)

Aanvullende voorwaarden

Online service De service die wij u op deze website bieden is deels afhankelijk van onze hosting- en internetprovider. Taxi X-Cellent is niet verantwoordelijk voor het in gebreke blijven van, of storing bij bovengenoemde partijen.

Wanneer wij u geen bevestiging hebben verstuurd bij een online reservering is er geen reservering bij ons bekend en komt er geen taxi.

Annuleren
Reserveringen kunnen tot 8 uur voor aanvang/landing kosteloos worden geannuleerd, hierna behouden wij ons het recht voor het gehele bedrag van de reservering in rekening te brengen. (in de praktijk wordt dit per situatie beoordeeld)

Stel uw vraag:

Stel een vraag

captcha