Ons werkgebied
Actief in Leiden en Omstreken!

Taxi in Zoeterwoude

Op zoek naar een taxi Zoeterwoude of omstreken? Dan bent u bij Taxi X-Cellent aan het juiste adres. Met een professioneel team en luxe wagens brengen wij al lange tijd klanten van A naar B met een glimlach. Het is dan ook niet gek dat wij als taxi Zoeterwoude (en eigenlijk als taxi in de gehele regio van Leiden) al lange tijd bekend staan als de beste keuze. Wij hanteren scherpe prijzen en een zorgen voor de beste reiservaring. Wilt u er achter komen of onze taxi Zoeterwoude ook de beste keuze voor u is? Wij hebben de belangrijkste dingen hieronder samengevat.

 

Wie zijn wij van Taxi X-Cellent?

Wij zijn een team hardwerkende professionals die de wereld van taxivervoer binnenstebuiten kennen. Wij leveren dan ook als geen andere de kernwaardes van een taxi service:

  • Een comfortabele reis
  • In een luxe wagen
  • Met een getrainde chauffeur

Als taxi service die actief is in de gehele omgeving van Leiden beschikt Taxi X-Cellent over meerdere luxe wagens, die allen voorzien zijn van de accessoires die thuishoren in een taxi. Zo beschikken al onze taxi’s over leren bekleding en airco, zodat uw reis het hele jaar door prettig is.

 

Taxi Zoeterwoude voor individuen tot gezelschappen

Wij van Taxi X-Cellent zijn er voor iedere hoeveelheid aan passagiers. Reist u alleen of met een paar anderen, dan rijden wij graag voor in één van onze personenwagen zoals onze luxe Mercedes E-klasse, of bijvoorbeeld onze Chrysler 300c. Reist u in een groter gezelschap, dan hebben wij ook een aantal vol uitgeruste personenbussen in ons wagenpark. Hiervoor maken wij gebruik van de Mercedes Viano, de gouden standaard op het gebied van groepsvervoer. Hier passen maar liefst 7 personen in. Mocht uw gezelschap meer mensen omvatten, dan komen wij natuurlijk graag met meerdere voertuigen u ophalen.

 

Taxivervoer van of naar Schiphol nu voor € 59,-

Er is steeds meer vraag naar een taxi Zoeterwoude die mensen naar Schiphol kan brengen, en op kan halen van het vliegveld. Wij bieden hier een speciale service voor met alle luxe die u van ons gewend bent. Het mooie van een taxiservice is dat wij letterlijk voor de deur van Schiphol kunnen parkeren om u af te zetten. U heeft dus geen gedoe met duur parkeren en ver lopen naar de terminal. Onze prijzen zijn zelfs zo scherp, dat een taxirit met een taxi Zoeterwoude in bijna alle gevallen goedkoper is dan parkeren op Schiphol.

 

Interesse in de taxi service van Taxi X-Cellent?

Heeft u nu interesse gekregen in taxivervoer van Taxi X-Cellent? Neem dan eens contact met ons op voor meer informatie, of om direct een taxi Zouterwoude in te plannen. U kunt contact met ons opnemen via de mail, u kunt ons bellen of u kunt ons contactformulier invullen. Wij zullen dan direct of zo spoedig mogelijk uw afspraak inplannen, of terugkomen op uw vraag. Al onze contactinformatie kunt u terugvinden op onze contactpagina.