School vervoer
Dagelijks vervoeren wij kinderen van huis naar school en weer terug.

Schoolvervoer op maat met Taxi X-Cellent

Er zijn steeds meer families die gebruik maken van schoolvervoer door middel van taxi’s. Dit zien wij ook terug met onze eigen ritten bij Taxi X-Cellent. Bent u op zoek naar een veilige en vertrouwde manier om uw kinderen naar school te laten brengen in of rondom Leiden? Dan helpen wij u graag verder met schoolvervoer op maat.

Onze getrainde chauffeurs en wagens zijn uitermate geschikt voor comfortabel en veilig school vervoer als taxi Leiden.

Waarom wij de beste keuze voor schoolvervoer zijn

Dagelijks vervoeren wij kinderen van huis naar school en weer terug. Dankzij onze vakkundige inzet zijn wij van Taxi X-Cellent uitgegroeid tot één van de grootste namen als taxi Leiden. Onze chauffeurs weten dan ook als geen ander hoe schoolvervoer werkt. Ze zijn namelijk niet alleen getraind in veilig autorijden, ze weten ook precies hoe ze om moeten gaan met kinderen. Dit geldt ook voor particulier vervoer en schoolvervoer voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Zo houden onze chauffeurs zich aan strakke regels die wij al dan niet met de ouders kunnen afspreken. Zo zorgen wij er standaard voor dat onze chauffeurs uw kinderen op één adres ophalen en weer terugbrengen, en dat kinderen altijd aan de veilige kant van de weg in en uit kunnen stappen. Natuurlijk houden wij er ook rekening mee dat kinderen ten alle tijden hun gordel dragen, en helpen wij bij het in en uitstappen, om er zeker van te zijn dat uw kind(eren) veilig zitten.
Wanneer onze chauffeurs uitstappen om uw kind te helpen zullen ze altijd de sleutel uit de wagen halen om ongelukken te voorkomen.

Niets is zo vervelend als lang wachten op het schoolplein voordat het vervoer naar huis er is. Daarom zorgen wij van Taxi X-Cellent ervoor dat uw kind nooit lang staat te wachten. In bijna alle gevallen staan wij direct klaar met onze taxi zodra uw kind uit school komt, en zullen wij nooit later dan 10 minuten uw kind op komen halen.

Daarnaast werken wij met vertrouwde chauffeurs, zodat kinderen een veilig en vertrouwd gezicht hebben. Mocht uw vaste chauffeur ziek zijn, dan communiceren wij dit tijdig met u zodat uw kind hier op voorbereid is.

School taxi Leiden op maat

Zoals net vernoemd willen wij er voor zorgen dat uw kind op de beste manier naar school gebracht kan worden met ons schoolvervoer. Heeft u of uw kind speciale wensen waar wij rekening mee moeten houden? Dan hebben we graag persoonlijk contact met u zodat we er samen voor kunnen zorgen dat uw kind een taxi Leiden op maat kan krijgen.

Heeft uw kind vaker schoolvervoer van onze taxi Leiden nodig? Dan worden wij graag uw vaste vervoer. Zo kunt u onze gratis klantenkaart aanvragen om op iedere rit en vaste korting te krijgen.

Bekijk ook: Taxi in Leiden en Taxi Schiphol