Ons werkgebied
Actief in Leiden en Omstreken!

Taxi in Katwijk

Mensen die een Taxi in Katwijk gebruiken, zijn waarschijnlijk goed bekend met ons van Taxi X-Cellent. Wij vervoeren dagelijks klanten in en rondom Katwijk naar hun bestemming in onze luxe wagens. Het is dan ook niet gek dat Taxi X-Cellent tegenwoordig één van de hoogst aangeschreven taxi services is in Katwijk en omgeving. Komt u uit Katwijk of heeft u hier binnenkort vervoer nodig? Dan brengen wij u graag naar uw bestemming. Wilt u meer weten onze verschillende vormen van taxivervoer, wij hebben onze taxi services hieronder uitgelicht.

 

Wat kunt u verwachten bij Taxi X-Cellent?

Wij van Taxi X-Cellent houden kwaliteit hoog in het vaandel. Sterker nog, het reisgemak van onze klanten is één van onze kernwaardes. Om uw rit in een taxi Katwijk zo prettig mogelijk te maken houden wij een aantal richtlijnen aan:

  • Wij maken gebruik van luxe moderne wagens die het hoogste rijcomfort bieden.
  • Onze chauffeurs zijn speciaal getraind in zowel autorijden als hospitaliteit.

Dit houdt in dat iedere rit met Taxi X-Cellent altijd naar tevredenheid zal verlopen. Onze chauffeurs gaan vlot te werk, en helpen u graag. Zo laden ze graag uw bagage in wanneer ze u persoonlijk op komen halen, of helpen u met het in en uitstappen mocht dit gewenst zijn. Natuurlijk zijn al onze ritten 100% discreet en passen wij onze rijstijl aan zodat u zich compleet op uw gemak voelt.

 

Wie kunnen gebruik maken van onze Taxi Katwijk?

Iedereen! Wij vinden het belangrijk dat iedereen in staat moet zijn om gebruik te maken van onze taxi service. Zo beschikken wij bij Taxi X-Cellent over verschillende soorten wagens. Voor personenvervoer maken wij gebruik van de Mercedes E-klasse, die wereldwijd bekend staat als de meest luxe en comfortabele auto ooit gemaakt. Ook rijden wij in de super-de-luxe Chrysler 300c, een auto met aanzien.

Daarnaast faciliteren wij ook taxiritten voor groepen. Dit gebeurd met verscheidene Mercedes Viano’s die ruimte bieden voor ruim 7 personen. Al onze wagens zijn uitgerust met leren bekleding en airco, zodat het reiscomfort zowel in de koudste winters als warmste zomers prettig is.

 

Taxivervoer van of naar Schiphol voor een vaste tarief van € 65,-

Wij zien dat steeds meer mensen die gebruik maken van onze taxi Katwijk services, dit doen om van of naar Schiphol te reizen. Logisch natuurlijk, gezien de parkeerkosten in en rondom Schiphol de afgelopen jaren compleet ontspoord zijn. Onze taxi service is dan in bijna alle gevallen goedkoper dan parkeren op Schiphol, en het scheelt ook nog eens heel veel reisstress. Zodra u weer geland bent in Nederland halen onze chauffeurs u dan ook graag weer op.

 

Interesse in de taxi service van Taxi X-Cellent?

Heb je interesse in een taxi Katwijk, of in taxivervoer vanuit Katwijk naar Schiphol? Neem dan eens een kijkje op onze website en neem vervolgens contact met ons op. Dit kan via e-mail, telefoon of via het contactformulier dat op onze website te vinden is. U kunt ons natuurlijk ook bellen met vragen omtrent ons taxivervoer, of wanneer u speciale wensen heeft.