Ons werkgebied
Actief in Leiden en Omstreken!

Taxi in Wassenaar

Woont u in de omgeving van Wassenaar en heeft u binnenkort een taxi Wassenaar nodig? Dan helpen wij van Taxi X-Cellent u graag verder. Wij zijn actief in de gehele regio Leiden en omstreken, en staan al lange tijd bekend als één van de beste taxivervoer opties uit de regio. Wij brengen dan ook iedere dag klanten naar hun bestemming met een glimlach. Bent u benieuwd of onze service ook wat voor u is? Wij hebben alles omtrent onze taxiservice taxi Wassenaar op een rijtje gezet.

 

Wie zijn wij van Taxi X-Cellent?

Wij van Taxi X-Cellent zetten ons al een lange tijd in om de beste taxi ervaring aan onze klanten te leveren. Dit bereiken wij door onze kernwaarden iedere dag weer na te streven. Wij richten ons op reiscomfort en klantvriendelijkheid. Om deze twee kernwaardes te bewerkstelligen halen wij alles uit de kast. Zo maken wij enkel en alleen gebruik van de meest luxe wagens, uitgerust met alle extra’s. Zo beschikken ze allemaal over lederen bekleding, en is er natuurlijk airco aanwezig. Op deze manier kunt u het hele jaar comfortabel reizen. Daarnaast excelleren al onze chauffeurs op het gebied van klantvriendelijkheid. Ze komen u persoonlijk ophalen, en helpen u waar nodig met het inladen van uw bagage en het helpen in- en uitstappen.

 

Taxi Wassenaar voor individuen tot gezelschappen

Als taxi Wassenaar krijg je te maken met zowel vervoer van kleine groepen en individuen als wel met het taxivervoer van gehele gezelschappen en grote groepen. Voor de eerste categorie beschikken wij over een groot aantal personenwagens. Iedere wagen die wij gebruiken wordt binnen de taxi industrie gezien als één van de meest luxe taxi auto’s ooit gemaakt. Maar naast personenwagens rijden wij ook met taxi bussen, die comfortabel de ruimte bieden aan 7 personen inclusief bagage. Wilt u met een groot gezelschap reizen, dan rijden wij van Taxi X-Cellent graag voor met meerdere taxi’s.

 

Taxivervoer van of naar Schiphol nu voor € 65,-

Het aantal mensen dat met het vliegtuig op vakantie gaat is explosief toegenomen in de afgelopen jaren. Het is dan ook nog nooit zo druk geweest op Schiphol en andere vliegvelden in Nederland. Iedereen die wel eens met de auto naar Schiphol is gereden heeft de problemen ervaren die ontstaan zodra u hier wilt parkeren. De parkeerplekken liggen ver weg van de terminals, het is verschrikkelijk druk en lang zoeken, en dan is het ook nog eens heel duur. Daarom brengen wij van Taxi X-Cellent u graag naar het vliegveld. Wij kunnen u letterlijk voor de deur afzetten, en kunnen altijd snel doorrijden. Op die manier ondervindt u geen reisstress en bent u vlot bij uw gate. Het beste? Onze taxiritten zijn bijna altijd goedkoper dan parkeren op Schiphol! Wij bieden deze taxiservice ook voor andere vliegvelden zoals in het geval van Rotterdam.

 

Interesse in de taxi service van Taxi X-Cellent?

Heeft u nu interesse in een taxi Wassenaar voor individuen of groepen, of heeft u een taxi Schiphol nodig? Dan kunt u ons op verschillende manieren bereiken. Zo kunt u ons bellen, een mail sturen of simpelweg het contactformulier invullen. Al deze informatie kunt u terugvinden op onze contactpagina. Mocht u speciale wensen hebben omtrent uw taxirit, of heeft u vragen over de taxi Wassenaar van Taxi X-Cellent? Dan kunt u via de bovenstaande contactgegevens ook uw vraag melden. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een persoonlijk antwoord geven.