Ons werkgebied
Actief in Leiden en Omstreken!

Taxi in Oegstgeest

Wij van Taxi X-Cellent zijn onder andere actief als taxi Oegstgeest. Dagelijks rijden wij mensen van en naar bestemmingen in Oegstgeest en omstreken met onze taxiservice. Dankzij onze uitgebreide service staan wij tegenwoordig bekend als de beste keuze voor iedereen die in of vanuit regio Leiden en omgeving wilt reizen.

Bent u op zoek naar een goede, luxe en scherp geprijsde taxi Oegstgeest, dan zorgen wij er graag voor dat u onze volgende compleet tevreden klant wordt.

 

Wie zijn wij van Taxi X-Cellent?

Wij zijn nu al een tijd actief als één van de belangrijkere spelers in de taxi wereld, en werken met een team van gedreven personeel om u een zo perfect mogelijke reiservaring te geven. Eén van de redenen waarom wij onze plek aan de top hebben kunnen bemachtigen is door ons te focussen op de kernwaarden die wij sinds dag 1 voorop hebben gesteld:

  • Een comfortabele reiservaring
  • En een optimale klantenservice

Om deze twee pilaren te kunnen bewerkstelligen hebben wij sinds het begin de focus gelegd op goede chauffeurs en luxe taxiwagens. Zo rijden wij met verschillende luxe taxi’s rond zoals de Mercedes E-klasse, Chrysler 300c en de Mercedes Viano. Al deze wagens zijn uitgerust van al het genot, van airco tot lederen bekleding. Ook zijn onze chauffeurs getraind om uw reis zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ze komen u persoonlijk ophalen, en helpen u met het inladen van uw bagage.

 

Taxi Oegstgeest voor individuen tot groepen

Dankzij ons uitgebreide wagenpark kunnen wij zowel individuen als groepen vervoeren. Want waar onze personenwagens bedoelt zijn voor individueel transport of vervoer van kleine groepen, bieden onze personenbussen de ruimte aan 7 personen inclusief bagage. Reist u in grotere groepen of gezelschappen? Dan kunnen wij op afspraak voor komen rijden met meerdere taxi’s. Omdat er bij grote groepen meer rekening moet worden gehouden omtrent logistiek, raden wij aan om altijd vooraf contact met ons van Taxi X-Cellent op te nemen.

 

Schiphol taxi service nu voor een vaste tarief van € 59,-

We zien steeds meer mensen gebruik maken van een taxi Oegstgeest om van en naar Schiphol te reizen. Eén van de grootste ergernissen die reizigers ervaren op het vliegveld is namelijk het parkeren. Mensen moeten vaak lang zoeken voor ze een parkeerplek hebben gevonden, en vervolgens een lang eind lopen met al hun bagage om bij de check-in balie te komen. Het grootste nadeel aan parkeren op Schiphol zijn nog wel de kosten. Deze parkeerplekken vallen onder de duurste plekken van heel Nederland.

Wij van Taxi X-Cellent bieden een taxi service aan die u met een taxi Oegstgeest voor de deur bij Schiphol af kan zetten. Hierdoor heeft u een vlotte reistijd, en kunt u heerlijk ontspannen op het vliegtuig stappen. Landt u weer op Schiphol, dan komen wij u graag weer persoonlijk ophalen.

 

Interesse in de taxi service van Taxi X-Cellent?

Heeft u nu interesse gekregen in onze Schiphol taxivervoer, of wilt u gebruik maken van onze taxi Oegstgeest? Neem dan contact met ons op om een datum en tijd in te plannen. U kunt dit doen via de mail, via ons contactformulier, of door ons simpelweg te bellen. Al deze informatie kunt u terugvinden op onze contactpagina. Hier kunt u tevens terecht met vragen of speciale wensen voor uw taxi Oegstgeest. Hopelijk halen wij van Taxi X-Cellent u binnenkort op voor uw taxirit op maat.