Taxi Schiphol
Je wilt niet alleen een voordelige taxi, maar ook een goede taxi.

particlier vervoerSchiphol taxi

Begin uw reis goed met onze taxi Schiphol service. Het maakt niet uit of u reist voor plezier of voor zaken, met de auto naar Schiphol rijden kan tot veel kopzorgen leiden.

Zo is het vaak gigantisch druk tijdens het zoeken naar een parkeerplaats om uw auto meerdere dagen achter te laten. Eenmaal geparkeerd moet men vervolgens een lange afstand lopen om van de parkeerplaats bij de vertrekterminal te komen. Maar verreweg het vervelendste is het feit dat parkeren op Schiphol een hele dure grap is.

Taxi X-Cellent is uw vliegveld taxi service

Wat ons doet excelleren als taxi Schiphol is het gemak waarmee wij u naar uw vliegveld kunnen brengen. Wij halen u en uw reisgroep namelijk thuis of op locatie op, laden uw bagage in en brengen u vervolgens vlot en ontspannen naar Schiphol. Wij kunnen met onze taxi’s vlak voor de deur van het vliegveld parkeren, zodat u direct de vertrekterminal in kan lopen. Geen rompslomp aan lange looproutes, wij zorgen er voor dat uw reis niet langer duurt dan u wil.

Ook hanteren wij scherpe vaste prijzen voor onze taxi Schiphol service. In veel gevallen is dit een stuk goedkoper dan parkeren op Schiphol, waardoor de keuze snel gemaakt is. Kijk snel op onze website naar de kosten vanuit uw startlocatie.

Eén van de grote voordelen van Taxi X-Cellent, is dat wij 24/7 beschikbaar staan. Of uw vlucht nu midden in de nacht of vroeg in de ochtend gaat, onze chauffeur zullen er altijd op tijd zijn.

Boeken gaat erg simpel, u kunt de reis inplannen via de tools op onze website, of u kunt ons bellen. Online besteld taxi vervoer is digitaal te betalen met iDeal, maar u heeft natuurlijk ook de mogelijkheid om de rit contant af te rekenen. Het is zelfs mogelijk om op rekening te betalen, maar hiervoor moeten er eerst afspraken gemaakt worden met onze financiële afdeling.

Moet u juist opgehaald worden van het vliegveld, of moet er een zakelijke relatie van het vliegveld naar uw bedrijf of hotel gebracht worden? Dan komen wij persoonlijk naar Schiphol. We wachten u of uw zakelijke relatie op in de aankomsthal met een naambord, zodat het direct duidelijk is waar u/hij/zij moet zijn.

Taxi Schiphol vervoer voor groepen

Onze Schiphol service geldt niet alleen voor zakelijke klanten en kleine gezelschappen, wij rijden ook gehele groepen van en naar Schiphol met onze speciale luxe minibussen. Deze bussen bieden plaats aan ruim 7 personen inclusief al hun bagage.

Al onze chauffeurs werken vanuit het hoogste niveau van klanttevredenheid, en zullen alles eraan doen om uw reis zo prettig mogelijk te maken. Heeft u speciale wensen voor uw taxi Schiphol? Neem dan contact met ons op! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Bekijk ook: Zakelijk vervoer en particlier vervoer