Schiphol Taxi

Direct naar

Ons kantoor

 Prins Clauspad 4
      2316 EW Leiden

(+31) 715762893

info@taxi-xcellent.nl

(+31) 631900727 (whatsapp)

24/7 bereikbaar

Taxi Schiphol

Start uw taxi schiphol rit zorgeloos! Of u nu vliegt voor plezier of voor zaken, het kan een vermoeiende ervaring zijn. Daarnaast kunnen zowel aankomst- en / of vertrektijden tijdens de vroege ochtend of late nachtelijke uren vallen. Bovendien kan het vinden van een parkeerplaats zeer uitdagend zijn en gaat dat vaak gepaard met een lange wandeling van en naar de terminal. Om het af te maken zult u waarschijnlijk worden geconfronteerd met een enorme rekening.

Taxi X-Cellent zorgt ervoor dat uw vlucht ervaring begint en eindigt in een vreedzame en ordelijke wijze. Wij brengen u overal tegen zeer scherpe tarieven. U hoeft zich geen zorgen te maken over vertragingen, wij zorgen ervoor om een oogje in het zeil te houden op de aankomsttijden . Taxi X-Cellent zorgt ervoor dat u op tijd voor uw vertrek van de vlucht en / of aankomst op de luchthaven gebracht of opgehaald wordt.

Wij brengen u rechtstreeks naar het vliegveld, waar u voor de vertrekterminal uitstapt. Bij uw terugkomst staan wij uiteraard voor u klaar en brengen wij u thuis. Het ontvangen van gasten kunt u eveneens aan ons overlaten. Wij ontvangen uw gasten op de Luchthaven en zorgen ervoor dat zij bij u worden gebracht. Voor het boeken van een heen- en retourreis kennen wij speciale tarieven.

Wij zijn actief in Leiden en Omgeving, van en of naar Schiphol dan bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw Taxi services.

Vaste, lage tarieven

Wij bieden 24 uur Schiphol service aan. Dit maakt dat wij u een zeer aantrekkelijk, vast tarief kunnen bieden voor uw rit van en naar Schiphol. Voor een taxiritje van of naar Schiphol betaalt u daarom nooit meer dan bij de concurrent!

Zelfs al gaat u met de hele familie voor 6 weken weg: al u familieleden én uw bagage kunnen mee met Taxi X-Cellent. Wij beschikken over ruime en luxe minibusjes waardoor er tot en met zeven personen comfortabel vervoerd kunnen worden.

Neem na het boeken van uw vlucht direct contact op met Taxi X-Cellent en regel alvast uw vervoer naar Schiphol!

Goed om te weten....

Betaalmogelijkheden
We hebben 4 manieren waarop je bij ons kan betalen. Contant, per PIN/Creditcard, online via iDeal of op rekening (op rekening kan alleen bij goedkeuring door onze afdeling administratie).
Koffers
Ophaalprocedure Schiphol

X-Cellent, Bekend in de Regio, Betrouwbaar & Veilig

Contact

 Prins Clauspad 4
      2316 EW Leiden

(+31) 715762893

info@taxi-xcellent.nl

(+31) 631900727 (whatsapp)

24/7 bereikbaar

Bel mij terug