Stedenvervoer
Wij staan al lange tijd bekend als de eerste keuze als het gaat om Taxi Leiden.

Stedenvervoer door heel Nederland met Taxi X-Cellent

Wij van Taxi X-Cellent staan al lange tijd bekend als de eerste keuze als het gaat om Taxi Leiden, maar wist u wel dat wij stedenvervoer bieden door heel Nederland? Onze chauffeurs rijden met liefde naar de uithoeken van Nederland vanuit onze standplaats in regio Leiden.

Dus of u nu voor zaken door ons gehele land moet reizen of een persoonlijk afspraak hebt die 100 kilometer verderop licht, wij staan 24 uur per dag 7 dagen in de week klaar om uw nationale taxi vervoer te zijn.

Taxi X-Cellent meer dan alleen een standaard taxi Leiden

Alhoewel Taxi X-Cellent niet alleen een taxi Leiden is, is het meestal wel zo handig om ons voor stedenvervoer te boeken dat begint in de regio van Leiden en omstreken of hier eindigt. Door hiermee rekening te houden kunt u met onze taxiservice heel veel besparen op uw normale taxirit. Daarbij kunt u bij ons een gratis klantenkaart aanvragen, waarmee u altijd kan genieten van een aanzienlijke korting op uw ritten, die überhaupt al scherp geprijsd zijn.

Als het gaat om betalen heeft ieder zo zijn voorkeuren. Daarom is het mogelijk om bij Taxi X-Cellent te betalen hoe u dat schikt. Zo kunt u uw online geboekte reizen direct met internet bankieren betalen, maar u kunt ook uw taxirit ter plekke betalen. Dit kan contant, met de pin en zelfs met creditkaart. Voor vaste zakelijke klanten kunnen wij zelfs op rekening rijden.

Luxe transport van VIP tot groepsvervoer

Naast onze scherpe prijzen richten wij ons compleet op de totale service die wij bieden. Zo zijn al onze chauffeurs gecertificeerd en zijn ze getraind om u zo prettig mogelijk te helpen. Met een persoonlijke aanpak zorgen ze er voor dat u altijd comfortabel kunt rijden. Wij rijden dan ook in immer en alleen de meest luxe wagens, zoals de Mercedes E-klasse en Chrysler, die allen uitgerust zijn met luxes zoals lederen bekleding, airco, goede vering en nog veel meer.

Als het gaat om steden vervoer door heel Nederland zijn wij erg flexibel. Zo kunnen wij VIPs vervoeren in de meest luxe wagens, maar bieden wij ook nationaal groepsvervoer in onze ruime personenbussen waar maarliefst 7 personen inclusief meerdere stukken bagage in passen.

Bent u benieuwd wat Taxi X-Cellent voor u kan betekenen als het gaat om stedenvervoer of als taxi Leiden, of heeft u een speciale wens? Neem dan contact met onze taxiservice op via de mail, het contactformulier of bel ons. Wij spreken graag de beste gang van zaken met u door en zorgen er voor dat uw chauffeur op tijd voor u klaarstaat. U kunt ook direct online ons nationaal taxi vervoer boeken.