Ons werkgebied
Actief in Leiden en Omstreken!

Taxi Leiden Schiphol nu voor een vaste tarief van € 59,-

Taxi Leiden Schiphol: Bent u op zoek naar gemakkelijk en luxe vervoer in Leiden en regio? Dan bent u bij Taxi X-Cellent aan het juiste adres. Onze service wordt tegenwoordig in één adem genoemd als men het over “Taxi Leiden” heeft. En dat is geen wonder, want dankzij onze voortreffelijke chauffeurs en luxe wagens brengen wij iedere dag klanten van A naar B op tijd met een lach. Bent u benieuwd of Taxi centrale X-Cellent een goede keuze is voor uw taxivervoer? Wij hebben de belangrijkste aspecten van onze service, en de verschillende types aan vervoer op een rijtje gezet.

Wat u kunt verwachten bij Taxi X-Cellent, Leiden en omgeving

Alhoewel taxivervoer primair gaat om het transport van de ene plek naar de andere, is het in de praktijk zo veel meer dan dit. Een taxi rit in, rondom en naar Leiden moet voldoen aan de hoogste verwachtingen die u als klant maar ook wij als vervoerder van ons vragen. Dit betekent dat onze wagens zijn uitgerust van alle luxe die je kan verwachten van een taxi, en ons personeel speciaal getraind is om u de beste ervaring mogelijk te geven op uw rit. Zo zijn al onze chauffeurs in staat om u vlot, altijd op tijd, veilig en vertrouwd te brengen naar uw eindbestemming, en maken ze graag de extra stap voor uw comfort. Zo halen ze u persoonlijk op en laden ze uw bagage in de wagen indien dit gewenst is. Natuurlijk houden ze de deur ook netjes voor u open, en helpen u waar nodig is met in- en uitstappen. Voor zakelijk vervoer en vip vervoer bent u bij ons ook aan het juiste adres lees meer over zakelijk vervoer.

Wie kunnen gebruik maken van onze Taxi Leiden?

Bij Taxi X-Cellent beschikken wij over een compleet aanbod als het gaat om wagens. Onze Mercedes E-klasse personenwagens hebben leren bekleding, en zijn allen voorzien van airco. Bent u als groep op zoek naar een taxi in regio Leiden? Wij halen u allen graag op met één van onze Mercedes V-Klasse, een ruime bus die ruimte biedt voor het comfortabele vervoer van ruim 7 personen. Deze bussen beschikken allen over een strakke en nieuwe leren bekleding en natuurlijk airco. Heeft u speciale transportwensen, dan kunnen wij van Taxi X-Cellent u helpen. Uw taxi is bij taxi x-cellent altijd rookvrij en schoon.

Vaste klanten = extra korting

Vaste klanten ontvangen via de klantenkaart 20% korting op het taxi meter bedrag heeft u liever een vast tarief voor uw rit dan is dat ook mogelijk met taxi x-cellent neem hiervoor eerst contact op met onze centrale. Eenvoudig een taxi reserveren in regio Leiden dat kan online of per telefoon.

Taxivervoer van en naar Schiphol in regio Leiden

Steeds meer mensen maken gebruik van Schiphol taxi service van en naar Schiphol. Dit is in bijna alle gevallen een stuk goedkoper dan de auto op of in de buurt van het vliegveld te parkeren. Wij brengen dan ook geregeld personen, families en gehele groepen naar Schiphol, en halen ze vervolgens netjes op wanneer ze weer geland zijn in Nederland. U kunt meer informatie over onze tarieven en werkwijze vinden op onze tarievenpagina voor Taxi Schiphol lees meer. Onze taxi service rijdt ook op Rotterdam Airport.

Interesse in de taxi service van Taxi Leiden en omstreken?

Heeft u nu interesse in taxi centrale x-cellent en wilt u gebruik maken van onze taxi Leiden, of heeft u een vraag over één van onze services? Dan kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. Al onze gegevens staan vermeld op onze contact en veelgestelde vragen pagina.

Teneinde onze klanten beter van dienst te kunnen zijn word er gebruik gemaakt van onze algemene voorwaarden lees meer. Indien u van mening bent dat onze medewerkers u of uw aanvraag niet op een correcte manier hebben behandeld, kunt u daarover bij ons een klacht melden.

Wij zijn ook actief in de volgende regio’s naast Leiden. In taxi zoeterwoude, taxi oegstgeesttaxi lisse, taxi katwijk, taxi noordwijk, taxi leiderdorp, taxi voorschoten, taxi rijnsburg, taxi warmond, taxi sassenheimtaxi wassenaar, taxi roelofarendsveen, taxi voorhout en taxi schiphol.