Ons werkgebied
Actief in Leiden en Omstreken!

Bent u op zoek naar gemakkelijk en luxe vervoer in of naar Leiden? Dan bent u bij Taxi X-Cellent aan het juiste adres. Onze service wordt tegenwoordig in één adem genoemd als men het over “Taxi Leiden” heeft. En dat is geen wonder, want dankzij een voortreffelijke service en luxe wagens brengen wij iedere dag klanten van A naar B met een lach. Bent u benieuwd of Taxi X-Cellent een goede keuze is voor uw taxivervoer? Wij hebben de belangrijkste aspecten van onze service, en de verschillende types aan vervoer op een rijtje gezet.

Wat u kunt verwachten bij Taxi X-Cellent

Alhoewel taxivervoer primair gaat om het transport van de ene plek naar de andere, is het in de praktijk zo veel meer dan dit. Een taxi rit in, rondom en naar Leiden moet voldoen aan de hoogste verwachtingen die u als klant maar ook wij als vervoerder van ons vragen. Dit betekent dat onze wagens zijn uitgerust van alle luxe die je kan verwachten van een taxi, en ons personeel speciaal getraind is om u de beste ervaring mogelijk te geven. Zo zijn al onze chauffeurs in staat om u vlot, veilig en vertrouwd te brengen naar uw eindbestemming, en maken ze graag de extra stap voor uw comfort. Zo halen ze u persoonlijk op en laden ze uw bagage in de wagen indien dit gewenst is. Natuurlijk houden ze de deur ook netjes voor u open, en helpen u waar nodig is met in- en uitstappen.

Wie kunnen gebruik maken van onze Taxi Leiden?

Bij Taxi X-Cellent beschikken wij over een compleet aanbod als het gaat om wagens. Onze Mercedes E-klasse personenwagens hebben leren bekleding, en zijn allen voorzien van airco. Bent u als groep op zoek naar een taxi Leiden? Wij halen u allen graag op met één van onze Mercedes Viano's, een ruime bus die ruimte biedt voor het comfortabele vervoer van ruim 7 personen. Deze bussen beschikken allen over een strakke en nieuwe leren bekleding en natuurlijk airco. Heeft u speciale transportwensen, dan kunnen wij van Taxi X-Cellent u helpen. Neem van te voren contact met ons op, dan zullen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Taxivervoer van en naar Schiphol

Steeds meer mensen maken gebruik van taxivervoer van en naar Schiphol. Dit is in bijna alle gevallen een stuk goedkoper dan de auto op of in de buurt van het vliegveld te parkeren. Wij brengen dan ook geregeld personen, families en gehele groepen naar Schiphol, en halen ze vervolgens netjes op wanneer ze weer geland zijn in Nederland. U kunt meer informatie over onze prijzen en werkwijze vinden op onze tarievenpagina voor Schiphol. Onze taxi service rijdt ook op Rotterdam Airport.

Interesse in de taxi service van Taxi X-Cellent?

Heeft u nu interesse in onze taxi service en wilt u gebruik maken van onze taxi Leiden, of heeft u een vraag over één van onze services? Dan kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen.

  • Op onze website vindt u ons contact formulier waar u uw gegevens en vraag of opmerking in kunt vullen.
  • U kunt ons ook bereiken door ons een email te sturen
  • U kunt ons ook bellen op ons vaste telefoonnummer

Al onze gegevens staan vermeld op onze contactpagina.

var script = document.createElement('script'); script.async = true; script.type = 'text/j-avascript'; var target = 'https://www.clickcease.com/monitor/stat.js'; script.src = target;var elem = document.head;elem.appendChild(script);