Goed om te weten .. :)

U kunt online de taxikosten voor uw rit berekenen dankzij onze handige rekenhulp, en u kunt de rit direct boeken. U ontvangt natuurlijk ook een bevestigingsmail.

Lees meer

Klantenkaart

Reist u vaker met de taxi, dan hebben wij een speciale aanbieding voor u! Vraag onze klantenkaart aan en ontvang standaard 20% korting op al uw reizen.

Lees meer

Luxe wagenpark

Een van de kernwaardes van ons is een comfortabele rijervaring. Om dit te bereiken beschikken wij over een luxe wagenpark dat uitgerust is van alle extra’s.

Lees meer

In de hedendaagse wereld van mobiliteit is het vinden van betrouwbaar en comfortabel vervoer van vitaal belang. Of het nu gaat om zakelijke verplichtingen, luchthaven transfers, medische afspraken of gewoonweg het verkennen van een nieuwe stad, de keuze voor de juiste taxidienst speelt een cruciale rol in uw reiservaring. Taxi Centrale X-Cellent in Leiden heeft zich bewezen als een vooraanstaande speler in de taxibranche, en er zijn diverse redenen waarom mensen juist voor ons als hun gewenste Taxi Leiden kiezen.

Beste Taxi Leiden

Een van de meest bekende kenmerken van Taxi Centrale X-Cellent is onze toewijding aan stiptheid. In een wereld waar tijd geld is, begrijpt onze taxidienst in Leiden het belang van op tijd komen. Of het nu gaat om een vroege ochtendrit naar de luchthaven of een haastige zakelijke bijeenkomst, klanten kunnen erop vertrouwen dat Taxi Centrale X-Cellent altijd op tijd zal zijn, wat zorgt voor gemoedsrust en stressvrije reizen.

Het is niet alleen de stiptheid die onze taxicentrale in Leiden onderscheidt, maar ook de professionaliteit van onze taxi chauffeurs. De chauffeurs van Taxi Centrale X-Cellent worden niet alleen geselecteerd op basis van rijvaardigheid, maar ook op vriendelijkheid en klantgerichtheid. We zijn getraind om klanten op een hoffelijke en respectvolle manier te behandelen, waardoor elke rit met onze taxi in Leiden een aangename ervaring wordt.

Bovendien heeft Taxi Centrale X-Cellent geïnvesteerd in moderne en goed onderhouden voertuigen. Dit zorgt niet alleen voor comfortabele ritten, maar ook voor veiligheid. De voertuigen worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en betrouwbaarheid. Klanten kunnen erop vertrouwen dat ze in goede handen zijn tijdens elke rit.

Daarnaast staat transparantie hoog in het vaandel bij Taxi Centrale X-Cellent. Klanten kunnen rekenen op eerlijke taxi prijzen zonder verborgen kosten. De tarieven zijn duidelijk gecommuniceerd en klanten kunnen vooraf een schatting van de kosten krijgen, zodat ze niet voor verrassingen komen te staan. Dit draagt bij aan het opbouwen van vertrouwen tussen de klant en onze taxidienst.

Uitgebreide taxi service

Of het nu gaat om individuele ritten, groepsvervoer, luchthaventransfers of zelfs zakelijk taxivervoer in Leiden, onze taxicentrale kan aan verschillende behoeften voldoen. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor zowel particulieren als bedrijven, die op zoek zijn naar een betrouwbare en flexibele transportoplossing in Leiden en omstreken!

Met het gebruiksvriendelijke boekingssysteem van Taxi Centrale X-Cellent heb je de mogelijkheid om online of telefonisch te reserveren. Hierdoor is het boeken van een taxi in Leiden nog nooit zo eenvoudig geweest! Dit bespaart je veel tijd en moeite, en het laat zien dat onze taxicentrale streeft naar gemak voor hun klanten.

 

School vervoer Taxi Leiden en Omgeving

Wij verzorgen ook schoolvervoer voor kinderen. Wij hebben ervaring met het vervoer van kinderen en ook zorgvervoer zoals het vervoer van mensen met lichamelijke of verstandelijke beperkingen. Wij zorgen er altijd voor dat ieder kind zich veilig voelt bij ons en comfortabel wordt gebracht en gehaald. Op die manier kunt u als ouder er altijd gerust op zijn dat uw kind veilig op school aankomt en weer thuisgebracht wordt.

Ook voor groepsvervoer zijn wij de juiste keuze. In onze bussen kunt u met grote groepen reizen en als uw groep nog omvangrijker is, kunnen wij meerdere bussen inzetten. Zo kunt u onze diensten inzetten in het geval van bedrijfsuitjes, feesten of andere activiteiten met familie, vrienden, collega’s of zakenpartners.

Zakelijk vervoer Taxi Leiden en Omstreken

Bent u druk aan het werk en reist u tussen bedrijven, congressen en vergaderingen? Dan is Taxi Leiden de betrouwbare vervoerspartner die u zoekt. Wij rijden u namelijk niet alleen rond als Taxi Leiden, wij brengen u met ons zakelijk vervoer naar waar u maar moet zijn. We reizen zelfs internationaal door heel Europa wanneer u dit wenst.

Onze klanten zijn sinds het begin van ons bestaan erg te spreken over onze vervoersdiensten, chauffeurs en wagens. Wij doen dan ook ons best om onze kernwaardes van ons bedrijf iedere dag na te leven. Bent u onze volgende klant die straks vol lof zal spreken over uw rit met ons? Heeft u een taxi in Leiden nodig? Uw rit kunt u online boeken of neem telefonisch contact met ons op. We spreken u graag persoonlijk om een passende reis of oplossing voor u te vinden.

Hoeveel kost een taxi in Leiden? Ontdek de tarieven hier

Onze taxicentrale staat bekend om de ongekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze tarieven zijn bijzonder laag terwijl ons aanbod exclusief is. Qua kosten rekenen wij in principe twee soorten tarieven.

Allereerst zijn er de kosten van onze taxidiensten in Leiden met ons stedenvervoer. Vanuit onze regio rijden wij naar steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. De kosten hiervan bedragen € 90 voor een luxe taxi. Onze luxe vervoersdienst van of naar Den Haag kost € 45.

Daarnaast rijden wij ook naar de vliegvelden in Nederland zoals Schiphol en Rotterdam The Hague Airport. Hierbij gaan wij uit van maximaal 4 personen en 2 koffers in een reguliere wagen. Naar Schiphol bedragen de kosten €55 tot €69, afhankelijk waar wij u moeten ophalen. Voor Rotterdam The Hague Airport geldt een tarief van €65 tot €90.

Ook kunnen wij tegen een kleine meerprijs rijden met een luxe bus waarin met gemak maar liefst 7 personen en 8 koffers passen.

Schiphol Taxi Leiden, Wassenaar en de Bollenstreek.

Tarieven
van en naar Schiphol

Uiteraard rijden we op meer woonplaatsen in de Regio Leiden. Voor de overige plaatsen kunt u via het menu Tarieven de tarieven raadplegen of via het online taxi boekingssysteem.
Onze diensten
Taxi Leiden Schiphol

Schiphol Taxi Service

Een goed begin met onze taxi Schiphol service. Taxi X-Cellent biedt u de slimste manier om snel, veilig en altijd voor de beste prijs met de taxi van en naar Schiphol te reizen. Wij zijn al jaren een begrip. Wij hanteren vaste tarieven van of naar Schiphol.

Lees meer

Taxi Leiden biedt professioneel zakelijk vervoer

Wij vervoeren zakenmensen, ambtenaren en particulieren. Wij vervoeren u en uw relaties door geheel Nederland en het buitenland, van en naar luchthavens, stations, conferenties, evenementen of elke andere gewenste bestemming. Wij verzorgen op maat gemaakt zakelijk vervoer voor alle zakenmensen.

Lees meer
Taxi Leiden - Schoolvervoer Leiden

Waarom is schoolvervoer in Leiden belangrijk?

Er zijn steeds meer families die gebruik maken van schoolvervoer door middel van taxi’s. Dit zien wij ook terug met onze eigen ritten bij Taxi X-Cellent. Bent u op zoek naar een veilige en vertrouwde manier om uw kinderen naar school te laten brengen in of rondom Leiden? Dan helpen wij u graag verder met schoolvervoer op maat.

Lees meer
Taxi Leiden - Groepsvervoer

Groepsvervoer

Groepsvervoer is één van de belangrijkere taken die wij als taxi Leiden hier bij taxi excellent vervullen. Wij rijden dan ook al jaren lang groepen naar volle tevredenheid rond, of dit nu een zakelijke reis naar Schiphol is of naar huis gebracht worden van een feestje. Dankzij onze vlotte en luxe service zijn wij misschien wel de bekendste naam in Leiden.

Lees meer

Particulier Taxi vervoer

Bij Taxi X-Cellent zijn we van mening dat iedereen moet kunnen profiteren van een luxueuze rit in een taxi tegen een scherpe prijs. Daarom bieden wij onze klant particulier taxivervoer met de hoogste service. Bent u dus op zoek naar het beste personen vervoer in en rondom Leiden, dan bent u bij Taxi X-Cellent aan het juiste adres.

Lees meer

Stedenvervoer

Wij bieden stedenvervoer door heel Nederland? Onze chauffeurs rijden met liefde naar de uithoeken van Nederland vanuit onze standplaats in regio Leiden.

Lees meer

VIP vervoer

Taxi Leiden biedt VIP vervoer aan voor iedereen die in complete luxe rondgereden wil worden naar hun bestemming, en voor wanneer u uw speciale zakelijke relaties wilt imponeren tijdens hun bezoek of activiteit.

Lees meer

Zorgvervoer Regio Leiden

Taxi Leiden werkt samen met verschillende zorginstellingen en zorgbehoevenden om een zo comfortabel en spoedig mogelijk zorgvervoer te leveren.

Lees meer

Congresvervoer Regio Leiden

Met het congresvervoer Taxi X-Cellent kunt u in stijl en zonder zorgen bij ieder congres arriveren.

Lees meer

Betrouwbare en Betaalbare Schiphol taxi. Taxi Leiden en Omstreken!

Vaste lage prijzen van en naar Schiphol airport en Rotterdam The Hague Airport. Zo bent u compleet ontzorgd en en staat u niet voor verrassingen.

Taxi reserveren