Goed om te weten .. :)

U kunt online de taxikosten voor uw rit berekenen dankzij onze handige rekenhulp, en u kunt de rit direct boeken. U ontvangt natuurlijk ook een bevestigingsmail.

Lees meer

Klantenkaart

Reist u vaker met de taxi, dan hebben wij een speciale aanbieding voor u! Vraag onze klantenkaart aan en ontvang standaard 20% korting op al uw reizen.

Lees meer

Luxe wagenpark

Een van de kernwaardes van ons is een comfortabele rijervaring. Om dit te bereiken beschikken wij over een luxe wagenpark dat uitgerust is van alle extra’s.

Lees meer

Of u nu een snelle rit naar de luchthaven nodig heeft, een veilige en comfortabele rit naar uw bestemming wilt maken, of gewoon wilt genieten van een stressvrije reiservaring, Taxi Centrale X-Cellent is uw ideale keuze voor taxi's in Leiden en omgeving. Met een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en klantenservice, biedt Taxi Centrale X-Cellent een ongeëvenaarde ervaring die u zeker zult waarderen.

 

Redenen waarom u voor Taxi Centrale X-Cellent zou moeten kiezen:

1. Professionele en ervaren chauffeurs

Bij Taxi Centrale X-Cellent staan professionele en ervaren chauffeurs klaar om u veilig naar uw bestemming te brengen. Ze zijn goed opgeleid, vriendelijk en hebben uitgebreide kennis van de regio Leiden en omliggende gebieden. U kunt vertrouwen op hun expertise om u op tijd en op een efficiënte manier naar uw bestemming te brengen.

2. Comfortabele en goed onderhouden taxi Leiden

Taxi Centrale X-Cellent streeft naar uw comfort en tevredenheid. Hun vloot bestaat uit moderne en goed onderhouden voertuigen die zijn uitgerust met luxe voorzieningen. Of u nu alleen reist of met een groep, u zult genieten van een soepele en plezierige rit in een schone en comfortabele taxi.

3. Betrouwbaarheid en stiptheid

Als u een taxi nodig heeft, is het essentieel dat deze op tijd en betrouwbaar is. Taxi Centrale X-Cellent begrijpt het belang van stiptheid en zorgt ervoor dat hun chauffeurs altijd op tijd bij u arriveren. Ze houden rekening met verkeersomstandigheden en plannen uw reis zorgvuldig, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vertragingen.

4. Veiligheid voorop

Bij Taxi Centrale X-Cellent staat veiligheid voorop. Ze hanteren strikte veiligheidsnormen en zorgen ervoor dat al hun voertuigen regelmatig worden gecontroleerd en onderhouden. Bovendien zijn hun chauffeurs goed opgeleid in defensief rijden en houden ze zich aan alle verkeersregels. U kunt met een gerust hart reizen, wetende dat uw veiligheid gewaarborgd is.

5. Klantgerichte service

Uw tevredenheid is de hoogste prioriteit bij Taxi Centrale X-Cellent. Ze streven ernaar om aan al uw vervoersbehoeften te voldoen en bieden een klantgerichte service. Of u nu een speciaal verzoek heeft, assistentie nodig heeft met uw bagage of gewoon een vriendelijke chauffeur wilt hebben om mee te praten, het team van Taxi Centrale X-Cellent zal er alles aan doen om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken.

6. Ruime servicegebieden

Taxi Centrale X-Cellent bedient een breed scala aan servicegebieden in en rond Leiden. Of u nu binnen de stadsgrenzen wilt reizen, naar nabijgelegen steden of zelfs naar de luchthavens, Taxi Centrale X-Cellent staat voor u klaar. Ze bieden zowel lokale ritten als langeafstandsritten, zodat u altijd op hen kunt vertrouwen, waar uw reis ook naartoe gaat.

7. Eenvoudige boekingsproces

Taxi Centrale X-Cellent maakt het boeken van een taxi snel en eenvoudig. U kunt gebruikmaken van hun gebruiksvriendelijke online boekingssysteem of telefonisch contact opnemen met hun vriendelijke klantenserviceteam. Ze zijn 24/7 beschikbaar om uw boekingen te accepteren en uw vragen te beantwoorden, zodat u zich kunt concentreren op uw reis zonder gedoe.

8. Betaalbare tarieven en transparantie

Taxi Centrale X-Cellent hanteert eerlijke en betaalbare tarieven voor al hun diensten. Ze geloven in transparantie en zullen u altijd voorzien van een duidelijke prijsopgave voordat u uw boeking bevestigt. Er zijn geen verborgen kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent en geen onaangename verrassingen tegenkomt.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare, comfortabele en klantgerichte taxi in Leiden en omgeving, is Taxi Centrale X-Cellent de beste keuze. Met professionele en betrouwbare taxi chauffeurs, goed onderhouden voertuigen, betrouwbaarheid, veiligheid en uitstekende klantenservice zorgen ze ervoor dat uw reiservaring onvergetelijk wordt. Boek vandaag nog uw rit en geniet van een stressvrije en plezierige reis met Taxi Centrale X-Cellent.

School vervoer Taxi Leiden en Omgeving

Wij verzorgen ook schoolvervoer voor kinderen. Wij hebben ervaring met het vervoer van kinderen en ook zorgvervoer zoals het vervoer van mensen met lichamelijke of verstandelijke beperkingen. Wij zorgen er altijd voor dat ieder kind zich veilig voelt bij ons en comfortabel wordt gebracht en gehaald. Op die manier kunt u als ouder er altijd gerust op zijn dat uw kind veilig op school aankomt en weer thuisgebracht wordt.

Ook voor groepsvervoer zijn wij de juiste keuze. In onze bussen kunt u met grote groepen reizen en als uw groep nog omvangrijker is, kunnen wij meerdere bussen inzetten. Zo kunt u onze diensten inzetten in het geval van bedrijfsuitjes, feesten of andere activiteiten met familie, vrienden, collega’s of zakenpartners.

Zakelijk vervoer Taxi Leiden en Omstreken

Bent u druk aan het werk en reist u tussen bedrijven, congressen en vergaderingen? Dan is Taxi Leiden de betrouwbare vervoerspartner die u zoekt. Wij rijden u namelijk niet alleen rond als Taxi Leiden, wij brengen u met ons zakelijk vervoer naar waar u maar moet zijn. We reizen zelfs internationaal door heel Europa wanneer u dit wenst.

Onze klanten zijn sinds het begin van ons bestaan erg te spreken over onze vervoersdiensten, chauffeurs en wagens. Wij doen dan ook ons best om onze kernwaardes van ons bedrijf iedere dag na te leven. Bent u onze volgende klant die straks vol lof zal spreken over uw rit met ons? Heeft u een taxi in Leiden nodig? Uw rit kunt u online boeken of neem telefonisch contact met ons op. We spreken u graag persoonlijk om een passende reis of oplossing voor u te vinden.

Hoeveel kost een taxi in Leiden? Ontdek de tarieven hier

Onze taxicentrale staat bekend om de ongekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze tarieven zijn bijzonder laag terwijl ons aanbod exclusief is. Qua kosten rekenen wij in principe twee soorten tarieven.

Allereerst zijn er de kosten van onze taxidiensten in Leiden met ons stedenvervoer. Vanuit onze regio rijden wij naar steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. De kosten hiervan bedragen € 90 voor een luxe taxi. Onze luxe vervoersdienst van of naar Den Haag kost € 45.

Daarnaast rijden wij ook naar de vliegvelden in Nederland zoals Schiphol en Rotterdam The Hague Airport. Hierbij gaan wij uit van maximaal 4 personen en 2 koffers in een reguliere wagen. Naar Schiphol bedragen de kosten €55 tot €69, afhankelijk waar wij u moeten ophalen. Voor Rotterdam The Hague Airport geldt een tarief van €65 tot €90.

Ook kunnen wij tegen een kleine meerprijs rijden met een luxe bus waarin met gemak maar liefst 7 personen en 8 koffers passen.

Schiphol Taxi Leiden, Wassenaar en de Bollenstreek.

Tarieven
van en naar Schiphol

Uiteraard rijden we op meer woonplaatsen in de Regio Leiden. Voor de overige plaatsen kunt u via het menu Tarieven de tarieven raadplegen of via het online taxi boekingssysteem.
Onze diensten
Taxi Leiden Schiphol

Schiphol Taxi Service

Een goed begin met onze taxi Schiphol service. Taxi X-Cellent biedt u de slimste manier om snel, veilig en altijd voor de beste prijs met de taxi van en naar Schiphol te reizen. Wij zijn al jaren een begrip. Wij hanteren vaste tarieven van of naar Schiphol.

Lees meer

Taxi Leiden biedt professioneel zakelijk vervoer

Wij vervoeren zakenmensen, ambtenaren en particulieren. Wij vervoeren u en uw relaties door geheel Nederland en het buitenland, van en naar luchthavens, stations, conferenties, evenementen of elke andere gewenste bestemming. Wij verzorgen op maat gemaakt zakelijk vervoer voor alle zakenmensen.

Lees meer
Taxi Leiden - Schoolvervoer Leiden

Waarom is schoolvervoer in Leiden belangrijk?

Er zijn steeds meer families die gebruik maken van schoolvervoer door middel van taxi’s. Dit zien wij ook terug met onze eigen ritten bij Taxi X-Cellent. Bent u op zoek naar een veilige en vertrouwde manier om uw kinderen naar school te laten brengen in of rondom Leiden? Dan helpen wij u graag verder met schoolvervoer op maat.

Lees meer
Taxi Leiden - Groepsvervoer

Groepsvervoer

Groepsvervoer is één van de belangrijkere taken die wij als taxi Leiden hier bij taxi excellent vervullen. Wij rijden dan ook al jaren lang groepen naar volle tevredenheid rond, of dit nu een zakelijke reis naar Schiphol is of naar huis gebracht worden van een feestje. Dankzij onze vlotte en luxe service zijn wij misschien wel de bekendste naam in Leiden.

Lees meer

Particulier Taxi vervoer

Bij Taxi X-Cellent zijn we van mening dat iedereen moet kunnen profiteren van een luxueuze rit in een taxi tegen een scherpe prijs. Daarom bieden wij onze klant particulier taxivervoer met de hoogste service. Bent u dus op zoek naar het beste personen vervoer in en rondom Leiden, dan bent u bij Taxi X-Cellent aan het juiste adres.

Lees meer

Stedenvervoer

Wij bieden stedenvervoer door heel Nederland? Onze chauffeurs rijden met liefde naar de uithoeken van Nederland vanuit onze standplaats in regio Leiden.

Lees meer

VIP vervoer

Taxi Leiden biedt VIP vervoer aan voor iedereen die in complete luxe rondgereden wil worden naar hun bestemming, en voor wanneer u uw speciale zakelijke relaties wilt imponeren tijdens hun bezoek of activiteit.

Lees meer

Zorgvervoer Regio Leiden

Taxi Leiden werkt samen met verschillende zorginstellingen en zorgbehoevenden om een zo comfortabel en spoedig mogelijk zorgvervoer te leveren.

Lees meer

Congresvervoer Regio Leiden

Met het congresvervoer Taxi X-Cellent kunt u in stijl en zonder zorgen bij ieder congres arriveren.

Lees meer

Betrouwbare en Betaalbare Schiphol taxi. Taxi Leiden en Omstreken!

Vaste lage prijzen van en naar Schiphol airport en Rotterdam The Hague Airport. Zo bent u compleet ontzorgd en en staat u niet voor verrassingen.

Taxi reserveren