Goed om te weten .. :)

U kunt online de taxikosten voor uw rit berekenen dankzij onze handige rekenhulp, en u kunt de rit direct boeken. U ontvangt natuurlijk ook een bevestigingsmail.

Lees meer

Klantenkaart

Reist u vaker met de taxi, dan hebben wij een speciale aanbieding voor u! Vraag onze klantenkaart aan en ontvang standaard 20% korting op al uw reizen.

Lees meer

Luxe wagenpark

Een van de kernwaardes van ons is een comfortabele rijervaring. Om dit te bereiken beschikken wij over een luxe wagenpark dat uitgerust is van alle extra’s.

Lees meer

Boek snel en profiteer van onze (tijdelijke) hoge kortingen, of vraag onze klantenkaart aan voor altijd een scherpe prijs.

School vervoer Taxi Leiden en Omgeving

Wij van Taxi X-Cellent verzorgen ook school vervoer voor kinderen. Wij hebben ervaring met het vervoer van kinderen met lichamelijke/ verstandelijke beperkingen, en zorgen er voor dat ieder kind bij ons veilig en comfortabel onderweg zal zijn. Op die manier kunt u als ouder er altijd gerust op zijn dat uw kind veilig op school aan zal komen en weer thuisgebracht zal worden.

Zakelijk vervoer Taxi Leiden en Omstreken

Bent u druk aan het werk en reist u tussen bedrijven, congressen en vergaderingen? Dan is taxi excellent de betrouwbare vervoerspartner die u zoekt. Wij rijden u namelijk niet alleen rond als Taxi Leiden, wij brengen u met ons zakelijk vervoer waar u maar moet zijn. We reizen zelfs internationaal door heel Europa als u dat graag wilt.

Onze klanten zijn sinds het begin erg te spreken over onze services, chauffeurs en wagens. Wij doen dan ook ons best om deze kernwaardes van ons bedrijf iedere dag hoog te houden. Bent u de volgende klant die straks vol lof zal spreken over uw rit met Taxi X-Cellent? Heeft u een taxi nodig? Uw rit kunt u online boeken of neem contact met ons op. We spreken u graag persoonlijk om een passende reis of oplossing voor u te vinden.

Schiphol Taxi Service in Leiden, Wassenaar en de Bollenstreek.