Diensten

Taxi Schiphol
Schiphol Taxi Service

Begin uw reis goed met onze taxi Schiphol service. Het maakt niet uit of u reist voor plezier of voor zaken, met de auto naar Schiphol rijden kan tot veel kopzorgen leiden. Zo is het vaak gigantisch druk tijdens het zoeken naar een parkeerplaats om uw auto meerdere dagen achter te laten. Wij hanteren vaste tarieven van of naar Schiphol.

>Lees meer

Groepsvervoer
Groepsvervoer

Groepsvervoer is één van de belangrijkere taken die wij als taxi Leiden hier bij Taxi X-Cellent vervullen. Wij rijden dan ook al jaren lang groepen naar volle tevredenheid rond, of dit nu een zakelijke reis naar Schiphol is of naar huis gebracht worden van een feestje. Dankzij onze vlotte en luxe service zijn wij misschien wel de bekendste naam in Leiden.

>Lees meer

Congresvervoer
Congresvervoer

Met het congresvervoer Taxi X-Cellent kunt u in stijl en zonder zorgen bij ieder congres arriveren. Of u nu zelf naar een congres gaat of een zakelijke partner wilt vervoeren, onze luxe taxi staat altijd op tijd voor u klaar. Onze professionele en ervaren chauffeurs zijn allen gecertificeerd en hebben een nette uitstraling.

>Lees meer

Zakelijk vervoer Leiden

Zakelijk vervoer

Bent u voor uw werk veel onderweg, dan zijn wij van Taxi X-Cellent de beste keuze op het gebied van zakelijk vervoer in regio Leiden en omstreken. Wij verzorgen op maat gemaakt zakelijk vervoer voor alle zakenmensen die ongestoord naar hun werk, congres, speciale aangelegenheden en luchthavens willen reizen.

>Lees meer

Particulier vervoer
Particulier vervoer

Bij Taxi X-Cellent zijn we van mening dat iedereen moet kunnen profiteren van een luxueuze rit in een taxi tegen een scherpe prijs. Daarom bieden wij onze klant particulier taxivervoer met de hoogste service. Bent u dus op zoek naar het beste personen vervoer in en rondom Leiden, dan bent u bij Taxi X-Cellent aan het juiste adres.

>Lees meer

Stedenvervoer
Stedenvervoer

Wij van Taxi X-Cellent staan al lange tijd bekend als de eerste keuze als het gaat om Taxi Leiden, maar wist u wel dat wij stedenvervoer bieden door heel Nederland? Onze chauffeurs rijden met liefde naar de uithoeken van Nederland vanuit onze standplaats in regio Leiden. Wij staan 24 uur per dag 7 dagen in de week klaar.

>Lees meer

Schoolvervoer Leiden

Schoolvervoer

Er zijn steeds meer families die gebruik maken van schoolvervoer door middel van taxi’s. Dit zien wij ook terug met onze eigen ritten bij Taxi X-Cellent. Bent u op zoek naar een veilige en vertrouwde manier om uw kinderen naar school te laten brengen in of rondom Leiden? Dan helpen wij u graag verder met schoolvervoer op maat.

>Lees meer

VIP vervoer
VIP vervoer

VIP vervoer is voor iedereen die in complete luxe rondgereden wordt naar hun bestemming, en voor wanneer u uw speciale zakelijke relaties wilt imponeren tijdens hun bezoek of activiteit. Wij van Taxi X-Cellent rijden al jaren klanten met een hoog profiel rond, en weten dan ook als geen ander wat er komt kijken bij luxe vervoer.

>Lees meer

Zorgvervoer
Zorgvervoer

Taxi X-Cellent werkt samen met verschillende zorginstellingen en zorgbehoevenden om een zo comfortabel en spoedig mogelijk zorgvervoer te leveren. Wij rijden dagelijks mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking rond door de gehele regio, en rijden door heel Nederland voor kliniek- en ziekenhuis bezoeken.

>Lees meer

Referenties

Voordelen

  • Wij staan altijd voor u klaar.
  • Wij zijn de beste in taxi vervoer.
  • Wij zijn discreet en betrouwbaar.
  • Luxe wagenpark.
  • Ervaren chauffeurs.
  • Betrouwbaar.
  • Vaste tarieven.
  • Kaartbetalingen.
  • Online betalen (iDeal).

Contact

 Prins Clauspad 4
      2316 EW Leiden

(+31) 715762893

info@taxi-xcellent.nl

(+31) 631900727 (whatsapp)

24/7 bereikbaar

Like ons op facebook!