Diensten

Schiphol Taxi

Start uw taxi schiphol rit zorgeloos! Of u nu vliegt voor plezier of voor zaken, het kan een vermoeiende ervaring zijn. Daarnaast kunnen zowel aankomst- en / of vertrektijden tijdens de vroege ochtend of late nachtelijke uren vallen.

Groepsvervoer

Heeft u een bruiloft, een groepsuitje met vrienden of collega’s of een kinderpartijtje in het zwembad? Neem contact op met Taxi X-Cellent en laat ons u en de rest van de groep vervoeren naar de plaats van bestemming.

Zakelijk vervoer

Voor uw zakelijk taxi vervoer in Leiden en in de omgeving bent u bij ons aan het juist adres. Wij verzorgen zakelijk vervoer voor alle zaken mensen die ongestoord naar hun werk, vergadering, congres, speciale gelegenheden en luchthavens willen reizen.

Particulier vervoer

Als bekende taxicentrale in Leiden bieden wij particulier taxivervoer tegen scherpe prijzen en met een hoog serviceniveau. Zo zijn al onze taxi's voorzien van lederen bekleding in luxe uitvoering, navigatiesysteem en airco.

School vervoer

U wilt als ouder dat uw zoon of dochter veilig op school aankomt. Geen zorgen, Taxi X-Cellent vervoert uw kind veilig, snel en met aandacht voor het kind. Een leerzame en fijne schooldag lukt beter na een plezierige rit!

Contact

 Prins Clauspad 4
      2316 EW Leiden

(+31) 715762893

info@taxi-xcellent.nl

(+31) 631900727 (whatsapp)

24/7 bereikbaar

Bel mij terug