Goed om te weten .. :)

U kunt online de taxikosten voor uw rit berekenen dankzij onze handige rekenhulp, en u kunt de rit direct boeken. U ontvangt natuurlijk ook een bevestigingsmail.

Lees meer

Klantenkaart

Reist u vaker met de taxi, dan hebben wij een speciale aanbieding voor u! Vraag onze klantenkaart aan en ontvang standaard 20% korting op al uw reizen.

Lees meer

Luxe wagenpark

Een van de kernwaardes van ons is een comfortabele rijervaring. Om dit te bereiken beschikken wij over een luxe wagenpark dat uitgerust is van alle extra’s.

Lees meer

Het vinden van de beste taxi in Leiden en omgeving kan een uitdaging zijn, vooral als u op zoek bent naar betrouwbaarheid, comfort en uitstekende service. Hier zijn enkele belangrijke factoren om te overwegen bij het kiezen van de beste Leiden taxi en in de omgeving van Leiden.

Aandachtspunten bestellen taxi Leiden

Wanneer u niet in de omgeving bekend bent, is het fijn om ten alle tijden een betrouwbaar taxibedrijf in Leiden te vinden. Daarom deelt Taxi Centrale X-Cellent de belangrijkste aandachtspunten waarmee u kunt inschatten of een taxibedrijf aan uw wensen voldoet.

1. Betrouwbaarheid

Een van de belangrijkste aspecten van een goede taxi is betrouwbaarheid. U wilt er zeker van zijn dat de taxi op tijd bij u arriveert en u op tijd naar uw bestemming brengt. Zoek naar taxibedrijven met een goede reputatie als het gaat om stiptheid. Lees beoordelingen en vraag naar aanbevelingen van vrienden, familie of collega's die ervaring hebben met taxidiensten in Leiden. Een betrouwbare taxi zal ervoor zorgen dat u uw afspraken haalt en stressvrij kunt reizen.

2. Professionele taxi Leiden

Een goede taxi wordt gekenmerkt door professionele chauffeurs. Ze moeten goed opgeleid, vriendelijk en hoffelijk zijn. Ze moeten beschikken over uitgebreide kennis van de regio Leiden en omgeving, zodat ze u efficiënt naar uw bestemming kunnen brengen. Professionele chauffeurs zorgen voor een aangename reiservaring en kunnen u zelfs voorzien van lokale tips en informatie.

3. Comfortabele voertuigen

Comfort is een belangrijk aspect bij het kiezen van de beste taxi. Zorg ervoor dat het taxibedrijf een vloot heeft van goed onderhouden voertuigen die schoon en comfortabel zijn. Controleer of ze voldoende ruimte hebben voor passagiers en bagage, vooral als u reist met een grotere groep of veel bagage bij u heeft. Comfortabele zitplaatsen, airconditioning en andere voorzieningen kunnen uw reis aangenamer maken.

4. Veiligheid en vergunningen

Veiligheid mag nooit worden verwaarloosd bij het kiezen van een taxi. Controleer of het taxibedrijf de juiste vergunningen en verzekeringen heeft om passagiers te vervoeren. Vraag naar de veiligheidsmaatregelen die het bedrijf hanteert, zoals regelmatige voertuiginspecties en achtergrondcontroles van chauffeurs. Een gerenommeerd taxibedrijf zal altijd de veiligheid van hun passagiers als prioriteit stellen.

5. Prijstransparantie

Transparantie in prijzen is essentieel bij het kiezen van een taxi. Vraag naar de tariefstructuur van het taxibedrijf en zorg ervoor dat er geen verborgen kosten zijn. Sommige taxibedrijven bieden een vast tarief voor bepaalde routes, terwijl anderen een metertarief hanteren. Kies een taxi die eerlijke en redelijke tarieven hanteert, en waarvan u op voorhand een duidelijke prijsopgave kunt krijgen.

6. Online boekingssysteem en klantenservice

Een gebruiksvriendelijk online boekingssysteem kan het boekingsproces eenvoudiger maken. Zoek naar taxibedrijven die een online platform bieden waar u gemakkelijk een rit kunt boeken en betalingen kunt doen. Daarnaast is het belangrijk om te controleren of het taxibedrijf een goede klantenservice heeft. Ze moeten beschikbaar zijn om uw vragen te beantwoorden, eventuele problemen op te lossen en u te voorzien van de nodige ondersteuning tijdens uw reis.

7. Beoordelingen en aanbevelingen

Een goede manier om de beste Leiden taxi en in de omgeving te vinden, is door beoordelingen en aanbevelingen van anderen te raadplegen. Lees online beoordelingen op betrouwbare platforms en sociale media om te zien wat eerdere klanten te zeggen hebben over hun ervaringen met verschillende taxidiensten. Vraag ook vrienden, familie en collega's om aanbevelingen, omdat persoonlijke ervaringen en feedback waardevol kunnen zijn bij het nemen van een beslissing.

Conclusie

Door rekening te houden met deze belangrijke factoren en zorgvuldig onderzoek te doen, kunt u de beste taxi in Leiden en omgeving vinden die aan uw behoeften voldoet. Een betrouwbare, comfortabele en klantgerichte taxi zal uw reiservaring aangenamer maken en u gemoedsrust geven, wetende dat u in goede handen bent. Neem de tijd om uw opties te vergelijken en kies verstandig voor een taxi die aan al uw verwachtingen voldoet.

Betrouwbare taxi Leiden en omgeving

Wilt u er zeker van zijn dat u door een professioneel en betrouwbaar taxibedrijf opgehaald wordt? Neem dan nu contact op met Taxi Centrale X-Cellent. Onze ervaren chauffeurs brengen u comfortabel en veilig op de plaats van uw bestemming!

School vervoer Taxi Leiden en Omgeving

Wij verzorgen ook schoolvervoer voor kinderen. Wij hebben ervaring met het vervoer van kinderen en ook zorgvervoer zoals het vervoer van mensen met lichamelijke of verstandelijke beperkingen. Wij zorgen er altijd voor dat ieder kind zich veilig voelt bij ons en comfortabel wordt gebracht en gehaald. Op die manier kunt u als ouder er altijd gerust op zijn dat uw kind veilig op school aankomt en weer thuisgebracht wordt.

Ook voor groepsvervoer zijn wij de juiste keuze. In onze bussen kunt u met grote groepen reizen en als uw groep nog omvangrijker is, kunnen wij meerdere bussen inzetten. Zo kunt u onze diensten inzetten in het geval van bedrijfsuitjes, feesten of andere activiteiten met familie, vrienden, collega’s of zakenpartners.

Zakelijk vervoer Taxi Leiden en Omstreken

Bent u druk aan het werk en reist u tussen bedrijven, congressen en vergaderingen? Dan is Taxi Leiden de betrouwbare vervoerspartner die u zoekt. Wij rijden u namelijk niet alleen rond als Taxi Leiden, wij brengen u met ons zakelijk vervoer naar waar u maar moet zijn. We reizen zelfs internationaal door heel Europa wanneer u dit wenst.

Onze klanten zijn sinds het begin van ons bestaan erg te spreken over onze vervoersdiensten, chauffeurs en wagens. Wij doen dan ook ons best om onze kernwaardes van ons bedrijf iedere dag na te leven. Bent u onze volgende klant die straks vol lof zal spreken over uw rit met ons? Heeft u een taxi in Leiden nodig? Uw rit kunt u online boeken of neem telefonisch contact met ons op. We spreken u graag persoonlijk om een passende reis of oplossing voor u te vinden.

Hoeveel kost een taxi in Leiden? Ontdek de tarieven hier

Onze taxicentrale staat bekend om de ongekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze tarieven zijn bijzonder laag terwijl ons aanbod exclusief is. Qua kosten rekenen wij in principe twee soorten tarieven.

Allereerst zijn er de kosten van onze taxidiensten in Leiden met ons stedenvervoer. Vanuit onze regio rijden wij naar steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. De kosten hiervan bedragen € 90 voor een luxe taxi. Onze luxe vervoersdienst van of naar Den Haag kost € 45.

Daarnaast rijden wij ook naar de vliegvelden in Nederland zoals Schiphol en Rotterdam The Hague Airport. Hierbij gaan wij uit van maximaal 4 personen en 2 koffers in een reguliere wagen. Naar Schiphol bedragen de kosten €55 tot €69, afhankelijk waar wij u moeten ophalen. Voor Rotterdam The Hague Airport geldt een tarief van €65 tot €90.

Ook kunnen wij tegen een kleine meerprijs rijden met een luxe bus waarin met gemak maar liefst 7 personen en 8 koffers passen.

Schiphol Taxi Leiden, Wassenaar en de Bollenstreek.

Tarieven
van en naar Schiphol

Uiteraard rijden we op meer woonplaatsen in de Regio Leiden. Voor de overige plaatsen kunt u via het menu Tarieven de tarieven raadplegen of via het online taxi boekingssysteem.
Onze diensten
Taxi Leiden Schiphol

Schiphol Taxi Service

Een goed begin met onze taxi Schiphol service. Taxi X-Cellent biedt u de slimste manier om snel, veilig en altijd voor de beste prijs met de taxi van en naar Schiphol te reizen. Wij zijn al jaren een begrip. Wij hanteren vaste tarieven van of naar Schiphol.

Lees meer

Taxi Leiden biedt professioneel zakelijk vervoer

Wij vervoeren zakenmensen, ambtenaren en particulieren. Wij vervoeren u en uw relaties door geheel Nederland en het buitenland, van en naar luchthavens, stations, conferenties, evenementen of elke andere gewenste bestemming. Wij verzorgen op maat gemaakt zakelijk vervoer voor alle zakenmensen.

Lees meer
Taxi Leiden - Schoolvervoer Leiden

Waarom is schoolvervoer in Leiden belangrijk?

Er zijn steeds meer families die gebruik maken van schoolvervoer door middel van taxi’s. Dit zien wij ook terug met onze eigen ritten bij Taxi X-Cellent. Bent u op zoek naar een veilige en vertrouwde manier om uw kinderen naar school te laten brengen in of rondom Leiden? Dan helpen wij u graag verder met schoolvervoer op maat.

Lees meer
Taxi Leiden - Groepsvervoer

Groepsvervoer

Groepsvervoer is één van de belangrijkere taken die wij als taxi Leiden hier bij taxi excellent vervullen. Wij rijden dan ook al jaren lang groepen naar volle tevredenheid rond, of dit nu een zakelijke reis naar Schiphol is of naar huis gebracht worden van een feestje. Dankzij onze vlotte en luxe service zijn wij misschien wel de bekendste naam in Leiden.

Lees meer

Particulier Taxi vervoer

Bij Taxi X-Cellent zijn we van mening dat iedereen moet kunnen profiteren van een luxueuze rit in een taxi tegen een scherpe prijs. Daarom bieden wij onze klant particulier taxivervoer met de hoogste service. Bent u dus op zoek naar het beste personen vervoer in en rondom Leiden, dan bent u bij Taxi X-Cellent aan het juiste adres.

Lees meer

Stedenvervoer

Wij bieden stedenvervoer door heel Nederland? Onze chauffeurs rijden met liefde naar de uithoeken van Nederland vanuit onze standplaats in regio Leiden.

Lees meer

VIP vervoer

Taxi Leiden biedt VIP vervoer aan voor iedereen die in complete luxe rondgereden wil worden naar hun bestemming, en voor wanneer u uw speciale zakelijke relaties wilt imponeren tijdens hun bezoek of activiteit.

Lees meer

Zorgvervoer Regio Leiden

Taxi Leiden werkt samen met verschillende zorginstellingen en zorgbehoevenden om een zo comfortabel en spoedig mogelijk zorgvervoer te leveren.

Lees meer

Congresvervoer Regio Leiden

Met het congresvervoer Taxi X-Cellent kunt u in stijl en zonder zorgen bij ieder congres arriveren.

Lees meer

Betrouwbare en Betaalbare Schiphol taxi. Taxi Leiden en Omstreken!

Vaste lage prijzen van en naar Schiphol airport en Rotterdam The Hague Airport. Zo bent u compleet ontzorgd en en staat u niet voor verrassingen.

Taxi reserveren